This Is Me...Now

5,2 details

  • Muziek
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Een intieme reflectie en visueel creatieve heruitbeelding van Jennifer Lopez's reis van zelfgenezing en haar eeuwige geloof in sprookjesachtige eindes.

Regie
Dave Meyers
Cast
Jennifer Lopez.
Release
16.02.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Dave Meyers | Scenario: Jennifer Lopez, Matt Walton | Cast: Jennifer Lopez (Artist), Fat Joe (psychiater), Jane Fonda (Boogschutter), Sofia Vergara (Kreeft), Post Malone (Leeuw), Kim Petras (Maagd), Jenifer Lewis (Tweelingen), Ben Affleck (Rex Stone), e.a. | Speelduur: 65 minuten | Jaar: 2024

Bennifer gaat sinds 2022 weer sterk, want toen trouwden Jennifer Lopez en Ben Affleck 'stiekem' in Las Vegas. De hernieuwde liefde inspireerde J-Lo om haar eerste album in tien jaar op te nemen, met een energieke muziekfilm als begeleiding. De film is fictie. Op de nummers van de plaat schijnen sterk autobiografische elementen door, maar This Is Me... Now: A Love Story is geen realistische biopic; eerder een fantasierijke musical zoals Michael Jacksons Moonwalker. Een symbolische, muzikale reis door Lopez' liefdesleven, want liefde, dat is wel echt haar ding.

Als mensen de kleine Jennifer vroegen wat ze later wilde worden, was haar antwoord "verliefd". In This Is Me... Now: A Love Story wordt de Latijnse schone betiteld als relatieverslaafde en hopeloze romanticus. Ze gelooft in zielsverwanten, tekenen van de sterren en kolibries. De film begint dan ook met een Puerto-Ricaans sprookje, waarin een kolibrie van bloem naar bloem gaat om zijn ware geliefde te vinden. Maar het echte leven gaat natuurlijk niet alleen over rozen. Er zijn heel wat mislukte relaties en andere obstakels op Jennifers pad voordat ze weer achterop die motor van Ben mag kruipen.

alle artikelen (2)

This Is Me...Now Nieuwsberichten