Jennifer Lopez overrompelt het internet met haar eigenzinnige nieuwe film 'This Is Me... Now: A Love Story'

Jennifer Lopez overrompelt het internet met haar eigenzinnige nieuwe film 'This Is Me... Now: A Love Story'

De aankomende film van Jennifer Lopez maakt nu al veel tongen los.

Jennifer Lopez is een popicoon te noemen. Met hits als Love Don't Cost a Thing, If You Had My Love en Waiting for Tonight is dat moeilijk te ontkennen. Lopez heeft zichzelf al een plek gevochten in de muziekgeschiedenisboeken. Toch weet ze weer de spotlights te pakken.

Lopez is namelijk sinds een paar dagen het gesprek van het internet. Het begon allemaal toen ze op 17 januari een trailer deelde op X (voorheen bekend als Twitter) van haar aankomende biografie genaamd This Is Me... Now: A Love Story.

Biografie
This Is Me... Now: A Love Story zal geregisseerd worden door Dave Meyer. Meyer is voornamelijk bekend van het regisseren van muziekvideo's. Hij heeft onder andere ook video's geregisseerd voor Lopez. De trailer belooft een intieme film waarin Lopez al haar zwaktes blootgeeft.

Lopez heeft al wat actreerervaring. zo hebben we haar al zien schitteren in films als Hustlers en Out of Sight. Dit is wat Lopez zelf over haar aankomende biografie te zeggen heeft: "Dit verhaal over het avontuur van vroeger naar nu is het meest persoonlijke dat ik ooit heb gedaan."

PrimeVideo
Dit is hoe PrimeVideo This Is Me... Now: A Love Story omschrijft: [i]"Deze film is niets wat je al hebt gezien van Lopez. De film vertelt een bijna mythologisch verhaal dat uiteindelijk gaat over genezen van je demonen. Met goede kostuums, prachtige beelden en veel gastrollen van beroemdheden legt deze film Lopez' hart bloot.


This Is Me... Now: A Love Story zal vanaf 16 februari te zien zijn op PrimeVideo.

NieuwsFilm

meest populair