Lover, Stalker, Killer
Zeer matige documentaire over obsessie en een extreem jaloerse ex.
play

7,2 details

  • Documentaire
  • Misdaad
  • Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk

In 2012 had automonteur Dave net een langdurige relatie achter de rug en wilde graag zijn romantische leven weer oppakken. Online ontmoette hij Liz en Cari verscheen in zijn leven toen haar auto gemaakt moest worden. De alleenstaande moeders met winnende karakters hielpen hem op verschillende manieren uit zijn schulp te komen. Zijn tweede kans op romantiek draaide echter uit op een verwrongen driehoeksverhouding vol intimidatie, digitaal bedrog en moord die in deze documentaire besproken wordt.

Cast
Chris Maher, Katie Otten, Jessica N Johnson.
Release
09.02.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Sam Hobkinson | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2024

Een verbroken relatie wil nog wel eens eindigen in drama. De breuk was niet zonder reden en in slechts weinig gevallen wenst men de ander daarna het beste toe. Meestal blijft het vervolgens bij mooie wraakacties of het schreeuwen van verwijten, maar in Lover, Stalker, Killer zien we hoe abrupt liefde kan omslaan naar obsessie. En hoe een stalker letterlijk over lijken gaat om haar zin te krijgen.

Dave Kroupa is een doodgewone kerel met een doodgewoon leven. Getrouwd met zijn jeugdliefde en vader van een roedel kinderen. Huisje, boompje, beestje. Wanneer zijn relatie op de klippen loopt stort hij zich op online daten en geniet met volle teugen van de vrijblijvendheid van het bestaan als single. Snoepend van twee walletjes leeft hij er nietsvermoedend op los. Maar helaas voor hem wil niet iedere vangst aansluiten bij deze visie, en blijkt er veel meer te schuilen achter die onschuldige profielfoto op internet.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Lover, Stalker, Killer Nieuwsberichten