Aangrijpend misdaadverhaal houdt kijkers Netflix aan de buis gekluisterd

Aangrijpend misdaadverhaal houdt kijkers Netflix aan de buis gekluisterd

Netflix heeft weer een dikke hit met de docufilm Lover, Stalker, Killer.

De Netflix-kijkers zijn de afgelopen dagen flink in de ban van een nieuwe Netflix Original. De docufilm Lover, Stalker, Killer verscheen afgelopen vrijdag en kwam gelijk binnen op de eerste plaats, en daar staat de film nog altijd.

Lover, Stalker, Killer komt van regisseur Sam Hobkinson, onder meer bekend van de sterk ontvangen docufilm The Love of Books: A Sarajevo Story uit 2011. Netflix omschrijft Lover, Stalker, Killer met woorden als "meeslepend" en "waargebeurde misdaden"

Sterk ontvangen
Met de volle 100 procent scoort Lover, Stalker, Killer sterk op de Tomtometer. Rotten Tomatoes verzamelde echter nog maar zes recensies. FilmTotaal-recensent Naomi Klees was minder onder de indruk, gaf twee sterren en schreef:

"Het dossier wordt van feit naar feit doorlopen, waarbij de nodige detectives en familieleden hun zegje doen. Geen poeha, alles puur informatief. Grof gezegd levert Lover, Stalker, Killer een bijzonder kleurloos verslag van een fenomeen waar met meer diepgang naar had moeten worden gekeken. En dat is een gemiste kans."

Nu op Netflix
Wil je Lover, Stalker, Killer graag even meepakken? Je vindt de docufilm van 90 minuten nu hier op Netflix.


De synopsis: In deze meeslepende documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten. Hij ontmoet een vrouw die haar romantische obsessie tot het uiterste drijft.

NieuwsFilm

meest populair