Things to Do in Denver When You're Dead

Things to Do in Denver When You're Dead (1995)

They can die quickly. They can die slowly. But they must die!

Reviews (3)

sjemsjem

Avatar

Ik ben het helemaal niet eens met Wouter. Toegegeven, andy Garcia is niet de allerbeste acteur, maar jij geeft wel heel ongezouten kritiek. Wel eens When a man loves a woman gezien? In deze film doet hij het ook niet onaardig naar mijn mening. Bovendien zijn er genoeg andere topacteurs die de film boven gemiddeld doen stijgen.
De relatie met de meid voegt een romantisch element toe aan het verhaal en, hoe ongelofwaardig ook volgens jou, laat wel een mooi contrast zien met de relatie die hij heeft met de prostituee, lust vs. liefde. Voor mij was deze film zeker de moeite waard geweest, als A beautiful mind niet op kwam.
[rating 3.5]

wouter79

Avatar

Werd me aangeraden door iemand een tijdje terug, maar wat een verschrikkelijk slechte film was dit. De enige lichtpuntjes waren C Walken en met name steve "mr shhh" Buscemi.
Die Garcia bakt er weer eens werkelijk niets van. Die man kan maar 1 pose aannemen en dat is nog eens een klote pose ook. Totaal emotieloos moet hij zogenaamd altijd de cool guy proberen uit te hangen, maar dit doet hij altijd als een opgeschoten puber. Er komt helemaal niets vanaf.
Vooral die affaire met die meid lijkt helemaal nergens op. Ten eerste totaal overbodig in het verhaal geplakt en bovendien is die liefde werkelijk nergens op gebaseerd. Wat zouden deze twee mensen voor elkaar moeten voelen? Of heb ik het nu bij het verkeerde eind en is dit een voorbeeld van het gegeven dat liefde zich niet laat uitleggen?

Meninho

Avatar

Topfilm, en ben blij dat hij weer eens op tv komt. Ik ga zeker kijken, goed acteerwerk van Garcia ( ik vind hem wel geloofwaardig, zelfs een heel goede acteur) en Walken.

De film bevat veel vreemde figuren, leuke dialogen, en een spetterend openings tune van Tom waits. al met al, een prima gangster film, een klein juweeltje, die weinig heeft opgebracht aan de box office, maar niettemin goed gewaardeerd word in het cult circuit.