wouter79 Avatar

wouter79

Laatste reviews

Forrest Gump(1994)

"...De irritatie die Hanks opwekt, komt volgens mij doordat hij van die over correcte figuren speelt. Zelfs als hij de rol van boef speelt. Hij doet het..."

Things to Do in Denver When You're Dead(1995)

"...Werd me aangeraden door iemand een tijdje terug, maar wat een verschrikkelijk slechte film was dit. De enige lichtpuntjes waren C Walken en met name..."

Laatste reacties

"...Inderdaad.........dat haar van spartacus. Misschien een detail, maar wel typerend voor al het andere in de film. En dat dat gelul over vrijheid/afschaffing slavernij en gelijke rechten mannen/vrouwen. Kom op zeg.....we hebben het hier over de oudheid......"
Spartacus
"...[quote=Keyser Söze]Ik ook niet Zeer mooi, waar kan ik em bestellen ? hint voor filmtotaal postershop :9[/quote] Vind dit nou niet echt een Bond poster. Er zou ook zomaar godfather 4 op kunnen staan, of een titel van een andere gangster movie..."
Poster Casino Royale
"...[quote=Cee van Lleef]Colin Farell lijkt me een goede reden de film dus definitief niet te gaan zien.[/quote] Inderdaad..."
The New World
"...Heb deze film enige geleden gezien. Puur op de gok, zonder enige voorkennis gekeken. Nadien vertelde vertelde ik aan een vriendin dat ik hem qua stijl op de "thin red line" vond lijken. Tot mijn verbazing vertelde die vriendin dat hij van dezelfde di......"
The New World
"...Of ie onderschat is weet ik niet. Komedies zijn toch vaak ene kwestie van smaak. Het is missc hien 1 van de slecht beoordeelde Carrey films, maar ik vind het juist de beste van hem. Broderick in een rol zoals ik hem altijd heb gezien, namelijk die va......"
The Cable Guy

laatste ratings

wouter79 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

wouter79 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.