Hard to Kill

Hard to Kill (1990)

The star of Above the Law is back. Now...Steven Seagal is hard to kill.

Reviews (3)

GREAT martial art fan

Avatar

2de reactie dat ik zet op mijn acc :

hard to kill een film dat ik staan heb thuis in mijn korte film collectie

( ik ben meer voor films huren en op tv te bekijken of bij maten minder om te kopen )

maar ja hard to kill is dan ook direct de 2de film met Seagal en vindt ik direct ook wat beter geslaagd dan Nico

de actie is wat beter beheerst ook geraakt Seagal in deze film in een coma wat je niet veel mee maakt in Seagal films en zie je hoe dat hij zich her traint dit zijn allemaal elementen die de film beter maken

het einde vindt ik dan weer wat minder maar ja de film blijft goed

besluit 7.5 a 8/10

grtz Kenneth

CAGE

Avatar

Geen enkele film heb ik zo vaak gezien als deze. En ik krijg er ook geen genoeg van. Ben een liefhebber van het het oude werk van Steven. Ook heel aardige eerdere films van hem zijn : Marked for Death Out for Justice, Nico, Under Siege. Van mij mag hij er wel wezen. Maar Veronica deed een beetje een foute aankondiging. Knock Off kan zich helemaal niet meten met deze film. Stomme keuze om een van de slechtste films van Van Damme uit te zenden.

interbob

Avatar

Doorsnee Segal. Deze heb ik tweemaal gezien. Als altijd kan hij zich bedwingen in het gezelschap van de mooiste vrouwen, vermits Stevens testosteron zich vormt ter hoogte van zijn vuisten. Toch heeft hij ook hier weer een kleine nieuwe variante ingebracht: een uiterst grappige baard.
Heb je geen open haard, kijk dan in deze barre tijden naar deze film: i.p.v. knapperende takken hout heb je het kraken van de botten van de bad guys. Even gezellig!