GREAT martial art fan Avatar

GREAT martial art fan

Laatste reviews

Training Day(2001)

"...Ja man, wat een rare film was dit nu. Maar het was wel zeer verrassend en toch wel erg goed. Inderdaad Denzel in een rol zoals je hem nooit ziet..."

The Book of Eli(2010)

"...Een erg goede film, met mooi acteerwerk van Washington. De film verveelt inderdaad geen moment, doordat er op het juiste moment Actie in de film..."

A Dangerous Man(2010)

"...Nu weet ik het zeker, Seagal is weer betere films aan het maken. Het begon al goed bij Driven To Kill die wel echt goed was. Dan was The Keeper wat..."

Universal Soldier: Regeneration(2009)

"...Niet slecht moet ik zeggen, een redelijk goede opvolger op de eerste 2 van de reeks. Redelijk veel actie, goede gevechten (alhoewel, ik vond dat Van..."

Maximum Risk(1996)

"...Er zijn betere films van jean claude maar zeker ook slechtere , deze heb ik nu net gekocht had hem al eens eerder gezien , en hij is zeker de moeite..."

Laatste reacties

"...Haha de max. Leuke posters. Ik vreesde eventjes dat het een slechte zit ging worden maar met het voorbije film nieuws en de nieuwe trailer hebben me ze terug gehaald. Laat maar komen, zou ik zeggen. :)..."
De zes karakterposters van Machete!
"...Zalige trailer zeg. Duizend keer beter dan de vorige. Ik dacht eventjes dat deze helemaal ging mis gaan aan de vorige trailers te zien. Maar ik was duidelijk mis. Danny Trejo gaat dat zeker goed doen en ik denk dat Seagal en michelle rodriguez ook we......"
Nieuwe Machete trailer (aanrader)
"...Haha zalig. Ik dacht eerst man, wat gebeurt er hier. Maar dan jah ... Sweet. t+)..."
Sylvester Stallone maakt zichzelf Expendable (aanrader)
"...Magnifiek schip. zeer mooi en gedetailleerd gemaakt...."
Nieuwe foto Pirates 4 set
"...Lijkt me wel een beetje een slap verhaal, maar goed. Denzel moet dringend nog eens een actiefilmpje op het scherm zetten. Dus waarom deze niet e...."
Eerste Unstoppable trailer!

laatste ratings

watchlist

GREAT martial art fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.