GREAT martial art fan Avatar

GREAT martial art fan

Laatste reviews

Training Day(2001)

"...Ja man, wat een rare film was dit nu. Maar het was wel zeer verrassend en toch wel erg goed. Inderdaad Denzel in een rol zoals je hem nooit ziet..."

The Book of Eli(2010)

"...Een erg goede film, met mooi acteerwerk van Washington. De film verveelt inderdaad geen moment, doordat er op het juiste moment Actie in de film..."

A Dangerous Man(2010)

"...Nu weet ik het zeker, Seagal is weer betere films aan het maken. Het begon al goed bij Driven To Kill die wel echt goed was. Dan was The Keeper wat..."

Maximum Risk(1996)

"...Er zijn betere films van jean claude maar zeker ook slechtere , deze heb ik nu net gekocht had hem al eens eerder gezien , en hij is zeker de moeite..."

Driven to Kill(2009)

"...Heb hem gisteren eindelijk dan gezien en vondt het wel nog een goede comeback film van seagal hij is in ieder geval veel beter dan zijn laatste nieuwe..."

Laatste reacties

"...[quote=11qqaazz]Ik wil ook een Pistool die nooit leeg gaat...[/quote] Zeg dat wel. Wat heb ik me eraan geërgerd. Waar ik ook erg van verschoot was toen ik dit filmpje zag: http://www.youtube.com/watch?v=3BbEIhLQz4Y..."
Game of Death
"...[quote=Tarkus]Goede film, wat me een beetje verbaasd, want ook Dolph Lundgren doet de regie, en blijkbaar gaat hem dat beter af dan acteren, al doet hij het hier toch niet slecht. Het is een doorsnee verhaal, met veel geweld en actie, maar liefhebbe......"
The Mechanik
"...[quote=tim87]Leuke film! Ik vond hem beter dan de eerste, zeker omdat er nu een ietwat complexer verhaal in zit en de humor + actie is gestegen.[/quote] Volledig mee eens. Mooi gezegd. T+)..."
Iron Man 2
"...[quote=ViP]Goeie film!! heb gekeken en genoten, + kreeg ik ook een goeie boodschap mee. en daar draait deze film vooral om (toch)[/quote] Geef je helemaal gelijk. Er was een erg mooie en duidelijke boodschap in de film, en daar draaide de film ech......"
The Pursuit of Happyness
"...[quote=juso]Ik vind ozne sir Connery echt betere acteur dan Jackie Chan. Maar goed, die Chan heeft ook wel een aantal grappige films. Ik vind ook die oude films veel beter dan nieuwe. Maar ik wil ook naar Patriot gaan kijken, shit :)[/quote]......"
Goldfinger

laatste ratings

watchlist

GREAT martial art fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.