The Karate Kid (1984)

Only the 'Old One' could teach him the secrets of the masters.

Reviews (3)

MovieMazzter

Avatar

Naar aanleiding van de remake in 2010 het orgineel uit 1984 na vele jaren weer eens bekeken. Er gaat niets boven het orgineel. Uiteraard een typische jaren 80 film (muziek, kleding, auto's, haardracht etc) maar wat je wil je voor een film uit 1984. De film kijkt plezierig weg en is in zijn soort natuurlijk een klassieker geworden. Wax on - wax off, up and down. Het einde mag er ook zijn. Toegegeven, de film zal beter scoren bij een bepaalde leeftijdscategorie maar het was wel leuk om hem na zoveel jaren weer eens te bekijken. 7/10

buscemi

Avatar

Ik heb hem net gezien. Hij blijft leuk. Je moet hem niet te vaak kijken dat wel. Het is ook een tijdje geleden dat ik hem zag. Daarom heb ik er weer best van genoten. Die Soundtrack mag er ook wel zijn. Vooral die chinese melodien! Ander pluspunt was zeker ook Elisabeth Sue. Wat een leuke meid en very beautyful derbij. Ik heb meegejuicht. We made it Mr. Miyagi! Ik moest zeker weer een beetje terugdenken aan de jeugd. 80's rule!
Sayonara. :B

LekkerDoen

Avatar

Dit is zo'n film die je moet kijken als je jong bent. Je leert de geheimen om iemands anders ass te kicken *met een knipoog ;)* Je leeft mee en wil zelf ook zo goed zijn. Helaas is de film voor volwassenen inderdaad iets (zeg maar veel) te simpel. Maar ja.. wij kunnen ons dan misschien weer meer identificeren met B.Lee.
Ojee hier ga ik weer :Y een [rating 4.5] voor kids tot 12.
Voor volwassenen een [rating 2.5].