Lethal Weapon 4

Lethal Weapon 4 (1998)

The Gang's All Here.

Reviews (5)

Tarkus

Avatar

Voor mij is dit nog de beste van de vier filmen.
Prima cast, die ervoor zorgt dat er voldoende spanning in de film zit, maar ook, en vooral, dat je soms wel hilarische scènes krijgt, neem die bij de tandarts maar, subliem !!
Het verhaal is ook zeer goed, weliswaar wat gewelddadiger dan in de vorige filmen.
Kortom: na het bekijken van de 4 filmen na elkaar kan je niet anders dan tevreden zijn over deze puike reeks, een aanrader alle 4 de filmen.
Er was een tijd geleden sprake van nog een 5de film, maar gezien de huidige status van Mel Gibson in Hollywood, zou het me verbazen of die er ooit nog komt.

GREAT martial art fan

Avatar

Het eerste en dit deel zijn de beste van de reeks vindt ik , in het eerste deel met gary busey als bad guy en hier met jet li (die de beste bad guy ooit is in de lethal waepon reeks) ik vindt dat hij dat erg goed doet in deze film , maar het is zeker een correcte opmerking dat ze oud worden in deze film en dat mel gibson en danny glover jet li nooit zouden kunnen verslaan maar dat is in veel films zo bijvoorbeeld ik geloof ook niet dat brendan fraser in de derde mummy film jet li ook niet kan verslaan

cazoo

Avatar

En dat stuk dan dat ze Benny Getz (zo heet ie toch?) tegenkomen die begint over die donkere jongeman in de auto en waar die dan wel niet voor is opgepakt... echt brilliant stukje film.

//EDIT Ik heb het even opgezocht, het is dus Leo Getz... en voor de liefhebben de transcript


Leo Getz: Hey Riggs, who's the perp? What did ya bust him for?
Lee Butters: Oh, I'm a perp? You see a young brother in the back of a police car, automatically I'm a perp. Look at my suit, look at my tie. What do I look like, the fuckin' Crip's accountant? Look at this badge, bitch. Check out the gun.
Leo Getz: Whoa, hey hey hey, put the gun down, put the gun down.

Meninho

Avatar

Leuke film, is met veel plezier gemaakt dat kan je zien. de wisselwerking tussen Glover en Gibson blijft geweldig en de film bevat weer de nodige one-liners. gewoon een lekkere film die je vooral niet te serieus moet nemen. dat was alleen de eerste lethal weapon film voor, die veel donkerder was. dit is een stuk relaxender film. overigens ben ik een groot fan van alle lethal weapons, al vind ik deel 3 de zwakste.

Borisch

Avatar

Ik weet verder niet zo heel veel van Jet Li, maar ik had als ik hem was deze rol niet aangenomen. Zoals als eerder werd gezegd, iedereen wordt 'too old for this shit' en hij wordt in de laatste scene helemaal afgetuigd what ever :S.
Verder was die film best wel lache alleen wel de slechtste van de vier, naar mijn mening dan. Ik ga Bad Boys wel kijken die ik gister opgenomen heb :P, die vind ik lijkt me dan weer wel geinig (en die heb ik ook pas 1 keer in minder alerte toestand, lees: dronken, gezien).

Owja: [rating 2.5]