Domino

Domino (2005)

I Am a Bounty Hunter

Reviews (2)

MovieMazzter

Avatar

Ik vind de film een gemiste kans. Het levensverhaal van Domino Harvey (ik kende haar niet overigens) had een betere verfilming kunnen opleveren, maar de montage is veel te rommelig of je zou ook kunnen zeggen hyperactief, zwart/wit beelden die nogal willekeurig opduiken, muziek die kant nog wal raakt en verstorend werkt om maar een paar dingen te noemen. Jammer, want er had meer ingezeten, zeker met deze cast waarvan een paar grote namen (zoals C. Walken) een erg onduidelijke en beperkte rol hebben. Jammer en ik kom net verder dan een mager 6-je.

Tarkus

Avatar

Onlangs heb ik deze film voor 1 € op de kop kunnen tikken. Hoewel ik niet erg opgetogen was over de film toen ik hem de eerste keer zag, dacht ik toch wel dat hij één euro zou waard zijn en heb ik hem toch maar gekocht.
Maar toch is de film me nu nog minder bevallen dan toen ik hem de eerste maal bekeek.
Dus verlaag ik m'n score toch nog eens met een ster.

Commentaar 2007:
Het begin van de film laat vermoeden dat dit wel eens een goede film kan worden.
Maar het verhaal is veel te rommelig in elkaar gezet.
Je raakt op de duur compleet de draad kwijt.
Deze film, die bij momenten wel zeer gewelddadig is, had veel beter kunnen zijn, zeker ook als je ziet wat voor een cast er is. Enkele namen, Mickey Rourke, Lucy Liu, Jacqueline Bisset, Macy Gray, Delroy Lindo, Dabney Coleman, en een zeer verrassende Keira Knightley in de hoofdrol.
De prachtige soundtrack kan de film ook niet meer sterren bezorgen dan 6. Helaas.