While You Were Sleeping

While You Were Sleeping (1995)

A story about love at second sight.

Reviews (3)

Birdarcade

Avatar

Ik vind de uitvoering leuk gedaan.
Hemels romantische film.
De toestanden waarin de hoofdrol zich weet te werken hebben wat mij betreft een zeer hoog irritatiegehalte; de hele tijd dacht ik: "Trek je bek nou eens open!", maar nee hoor door roddel en achterklap, en het onvermogen van haar de waarheid aan het licht te brengen verzeilde ik in een "NOU JAAA ZEG!!!" stemming.
Zo naief als dit typetje van la Bullock ook moge zijn, zo hoog waardeer ik ook het lieflijke. Een 6.5

Mark

Avatar

Wel apart om een kerstfilm te kijken als je bijna smelt. Sandra Bullock is weer is de enigste, en de enige die de film wat meegeeft, beetje verstrooid type, maakt het gewoon lekker om weer is naar zo'n romantische komedie te kijken. Het verhaal zelf komt me wel heel erg bekend voor, en die familie met een paar sub-plot's die er bij hangen hadden ze van mij apart wel weg kunnen laten.

jacq

Avatar

Leuke film. Met een goed acterende Bullock. Over eenvrouw die single is en zich eenzaam voelt. Elke dag droomt ze in haar "hokje" over een haar "grote liefde, die elke dag even een muntje bij haar komt kopen.

Als hij door een stelletje vandalen op de rails wordt gegooid, redt Sandra hem van het naderende onheil.
In het ziekenhuis mag ze niet bij hem, waarop ze dan ook zegt dat ze zijn verloofde is. De familie verbaasd, maar gaan haar erg leuk vinden. En Sandra raakt verstrikt in haar eigen intriges, maar vindt de familie band toch wel erg gezellig. En ziet nu wat ze allemaal mist.

Zijn broer vertrouwt het niet, maar raakt steeds meer in de ban van deze toch wel charmante vrouw.
Dan raakt haar "grote" liefde uit coma, wat te doen?

Het enigste wat ze wil is iemand om mee te lachen, is dat met de grote broer (die een echt balletje blijkt te zijn), of met de jongere, de gewone, die graag stoelen maakt.


Leuke feel good film, die zich afspeelt in Chicago in kersttijd. Geeft een goede sfeer weer.