Cry-Baby (1990)

Good girls want him bad. Bad girls want him worse.

Reviews (3)

Michaell

Avatar

Ik heb niet gezien dat dit ook een musical is. Ik ben namelijk niet zo dol op musicals, maar omdat Johnny Depp erin speelt; oke dan voor een keertje. Verder vind ik de geloofwaardigheid vrij slecht en het verhaal eigenlijk ook. In het begin zie je die moeder van die nette meid heel anti doen tegen Mr. Depp en later verandert ze plotseling van gedachten en vind ze dat ze met de man moet trouwen van wie ze werkelijk houdt. :N Maar desondanks dat zitten er toch wel enkele zeer grappige momenten in: wanneer die mensen in de bios zitten, en opeens dat lelijke mens door het doek komt!! Prachtig. Ook als die koe schrikt van dat lelijk mens! Ook gewoon droog en grappig . Hij is voor mij leuk om een keertje te kijken, maar niet meer dan dat, denk ik. En ik ben niet dat actie-liefhebber-manneke, dus niet verkeerd gaan denken. ;)

JB

Avatar

Eens shareholder,

ik heb deze film een paar keer gezien en me elke keer weer bijzonder vermaakt. Er wordt volop geschmierd in deze ietwat rommelige maar met plezier gemaakt film van Smut-koning Waters. Johnny Depp is geweldig als cry-baby - je ziet zijn klasse die hij in latere films zal tentoonspreiden; en ook verdomde aardig om Traci Lords eens in een heel andere film te zien dan gewoonlijk ;)

Inderdaad, kijk en oordeel zelf.

shareholder

Avatar

Ik zie deze er komende week tussenstaan en nog helemaal geen commentaar, goh. Als je deze film niet kent, laat je NIET afschrikken door het genre (romantiek/musical).
De film is een vette knipoog naar de john-travolta-grease-scene. Alles wordt er overdreven neergezet, het verhaal, de karakters en de liedjes. Je kunt onmogelijk serieus naar deze film kijken. Hij is erg leuk en apart, maar dat laat zich raden met oa Johnny Depp, Iggy Pop en Traci Lords in de cast.. De IMDB-rating van 5.9 vind ik echt bizar laag.. maar dat krijg je als je teveel mensen laat stemmen hehe ;) oordeel vooral zelf !