JB Avatar

JB

Laatste reviews

The Royal Tenenbaums(2001)

"...Dit was mijn eerste kennimaking met een film van Wes Anderson en ik wist dus ook niet goed wat te verwachten, maar de jubelverhalen op dit forum..."

Sydney(1996)

"...Knap debuut van het grote talent Paul Thomas Anderson; een prachtige kleine film als een Griekse tragedie met uitstekend verbeelde archetypen als de..."

Fritz the Cat(1972)

"...Fritz the Cat ... Brr.. jeugdtrauma's :N Toen ik als klein jongetje eens bij mijn studerende hippie-oom op bezoek ging, was het enige stripboek..."

Amadeus(1984)

"...Geen mannen- of vrouwenfilm, gewoonweg een fantastische biopic die gelukkig niet bang is een eigen draai aan de levensgeschiedenis van de eerste pop-..."

O Brother, Where Art Thou?(2000)

"...Geweldige film van de broertjes Coen over een drietal ontsnapte gevangenen die in de jaren 30 hun Odyssee naar hun vrijheid en geliefden in het Zuiden..."

Laatste reacties

"...[quote=Steve Harwin]Zit die eigenlijk wel in de filmtotaal-database?[/quote] Yep: [url=http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=nfdDetails&movieID=905]klik[/url]..."
Zus & zo
"...[quote=Westlander]Het hoogtepunt is toch wel dat Matthew Broderick het nummer van de Beatles "Twist en Shout" ten uitvoer brengt. Echt gaaf![/quote] Of anders toch wel de scene met de Ferrari en Yello's "Oh Yeah" ......"
Ferris Bueller's Day Off
"...Mijn favoriete dialoog: Roger Murdock: Flight 2-0-9'er, you are cleared for take-off. Captain Oveur: Roger! Roger Murdock: Huh? Tower voice: L.A. departure frequency, 123 point 9'er. Captain Oveur: Roger! Roger Murdock: Huh? Victor Basta: Re......"
Airplane!
"...Wat is je punt nou eigenlijk Fonkmeistah?..."
Schindler's List
"...[quote=Derek Vinyard]Ik heb deel 1 niet gezien, kan ik deze dan wel probleemloos kijken? Of beter eerst deel 1 zien, dan 2 en 3?[/quote] Maakt werkelijk geen fluit uit, het gaat hier niet echt om het verhaal maar om de opeenstappeling van grappen. :......"
The Naked Gun 2½: The Smell of Fear

laatste ratings

watchlist

JB heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.