JB Avatar

JB

Laatste reviews

The Royal Tenenbaums(2001)

"...Dit was mijn eerste kennimaking met een film van Wes Anderson en ik wist dus ook niet goed wat te verwachten, maar de jubelverhalen op dit forum..."

Sydney(1996)

"...Knap debuut van het grote talent Paul Thomas Anderson; een prachtige kleine film als een Griekse tragedie met uitstekend verbeelde archetypen als de..."

Fritz the Cat(1972)

"...Fritz the Cat ... Brr.. jeugdtrauma's :N Toen ik als klein jongetje eens bij mijn studerende hippie-oom op bezoek ging, was het enige stripboek..."

Amadeus(1984)

"...Geen mannen- of vrouwenfilm, gewoonweg een fantastische biopic die gelukkig niet bang is een eigen draai aan de levensgeschiedenis van de eerste pop-..."

O Brother, Where Art Thou?(2000)

"...Geweldige film van de broertjes Coen over een drietal ontsnapte gevangenen die in de jaren 30 hun Odyssee naar hun vrijheid en geliefden in het Zuiden..."

Laatste reacties

"...[quote=ruben]We worden oud, heren.[/quote] Spreek voor jezelf ouwe! ;) Gefeliciteerd! en Tako: bedankt voor 10 jaar lang verbruiken van kostbare levensuren!..."
10 jaar FilmTotaal!
"...Modbreak: Allen, denk aub aan de spoilers, ook als je eerdere spoiler quote om daarover te klagen! Ik heb hier teveel reacties achteraf moeten voorzien van de [spoiler] tags!..."
2012
"...Ik ben het helemaal met je eens Thiver, had ook liever een afsluitend geheel gezien. Ik zie daarbij ook helemaal geen rol voor Sigourney. Een pequel zal immers moeten gaan over de wat er op de de asteroide gebeurde voor de Nostromo daar aankwam. En d......"
Ridley Scott terug voor Alien prequel
"...[quote]Philips demonstreerde in 2006 trouwens een technologie die met het normale oog kan worden bekeken (geen brilletje nodig dus). [/quote] Philips is daar inmiddels van afgestapt, deels vanwege technische complicaties (zo bleek het lastig een ide......"
Engelsen krijgen 3D-Televisie
"...[quote=Decepticon]Kun je niet lezen? Alle punten wat hij aanhaald en afkraakt slaat nergens op, 'Bay faalt' betreft actiescenes,dat is helemaal niet waar,en de film duurt ook helemaal niet te lang. Ik heb al een paar duizend films achter de kiezen......"
Transformers: Revenge of the Fallen

laatste ratings

watchlist

JB heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.