shareholder Avatar

shareholder

Laatste reviews

Iedereen beroemd!(2000)

"...Hoera, hij komt op TV1, dit keer tape ik em zeker ! Als je hem niet kent: je moet deze echt eens zien - al is hij al tig keer op tv vertoond maar..."

Cry-Baby(1990)

"...Ik zie deze er komende week tussenstaan en nog helemaal geen commentaar, goh. Als je deze film niet kent, laat je NIET afschrikken door het genre..."

Convoy(1978)

"...Dit is een truckersfilm.. en wat voor een ! De hoofdpersoon 'robberduck' schiet mij direct te binnen als ik deze film zag staan. Ik heb m zeker 5x..."

The Perfect Storm(2000)

"...Ik zou m niet gaan kijken :N Als je dat toch doet, probeer dan achteraf de titel en de eindscene eens te rijmen (incl. blik in Clooney's ogen). Voor..."

The Lonely Guy(1984)

"...Uit de commentaren te horen is dit geen Steve Martin film zoals we hem 'kennen', of toch? Ik ga wellicht kijken want zijn grappen zijn voor..."

Laatste reacties

"...Dit vehikel lift wel erg mee op de naam [i]Once Upon A Time in America[/i], een mijner favorieten aller tijden. Ik bedoel, Antonia Banderas, gimme a fokking break :r..."
Once Upon a Time in Mexico
"...Nu ik hier [i]a perfect storm[/i] zie staan ga ik zeker niet kijken :r..."
White Squall
"...[quote]Maar toch: ubermeesterlijke cultfilm (als je het zo mag noemen) >:)[/quote] Nah een cult-film is het zeker niet...."
Memento
"...Pijnlijk slechte film. Costner is hier zo goed als failliet op gegaan destijds. Hoe ver het ego van Hollywoord-sterretjes soms kan doorslaan jottum. Al toont de film een redelijk uniek verhaal en kun je zien dat het duur is in de maak, het blijft gew......"
Waterworld
"...[quote=Natasja][b]KIJKEN[/b] Do I Need To Say More?:W[/quote] ja hoe vond jij em natas ?..."
The Matrix

laatste ratings

shareholder heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

shareholder heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.