What Lies Beneath (2000)

Some men cheat and get caught. Some men pay a higher price.

Reviews (4)

JamesBond

Avatar

Zeer geslaagde film! Voor mij meer een Thriller, dan een echte horror film.. Toch zaten er een paar momenten in de film die goed werkten..

De film werkt goed met het licht, waardoor de sfeer nog beter is! De soundtrack vind ik zelf erg overtuigend voor een horrorfilm

Dit is één van de weinige films waarin Harrison Ford een schurk speelt (wordt verborgen), maar verder goed acteerwerk van zowel Ford als Pfeiffer..

Al met al een zeer geslaagde film, en zeker een aanrader!

9/10

Pascal

Avatar

Ik kwam binnenvallen op het moment dat ze drijffnat over de vloer van de badkamer kroop. De hele scene dat ze daarna naar beneden loopt is qua spanningsopbouw echt meesterlijk gefilmd: ik zat er gelijk in. Dat ze daarna over het lichaam van haar man heengebogen de telefoon wil pakken is dan weer jammer... DENK DAN NA MENS!
De film is misschien wat traag, maar werkt wel. Eigenlijk een trendsetter zoals in een eerdere post al stond te lezen.

[rating 3.5]

anakha

Avatar

Eén en al suspense... en daar kan ik dus helemaal niet tegen... wéten dat je gaat schrikken, alleen nog niet wanneer... en maar wachten op dat schrikmoment... en dan desondanks toch een paar keer half uit je bioscoopstoeltje glijden van schrik... O+

In zijn genre best een goeie film, maar ik moet dus leren dat genre een beetje te ontwijken. Schrikken als je niet verwacht te gaan schrikken, dat vind ik veel leuker. Smiley face

Fuzzynuts

Avatar

Ik heb altijd een reserve gehad, sterker die heb ik nog steeds, tegen een HORROR met Ford en Pfeiffer. Maar goed Zemeckis heeft als producer op het gebied van teeniebophorrors zijn sporen wel verdiend. Demon Knight met Zane is bijvoorbeeld erg goed te pruimen.
Maar bij Zemeckis als regisseur krijg ik altijd een soort "Who framed Forrest Gump back in the Future III" gevoel. En dat kriebelt.

Een optie dus, zeker weten of ik m ga kijken weet ik nog niet, want fokking hell, hij duurt 130 minuten...