Fuzzynuts Avatar

Fuzzynuts

Laatste reviews

American Beauty(1999)

"...Dit is een van mijn . Spacey is ontzettend sterk en wordt perfect ondersteund door de rest van de cast. Het verhaal wordt heerlijk traag verteld...."

The Jackal(1997)

"...Tja, als iedereen dan negatief gaat doen over deze film, dan ik ook! Ik ben erg vatbaar voor peer-pressure :E Na eerder het gedrocht Rob Roy te..."

Le fabuleux destin d'Amélie Poulain(2001)

"...Och... Best een aardige film. Vooral een heel lieve film. Zonder dat het gaat irriteren, dat wel. Toch ben ik niet zo onder de indruk als enkele..."

Army of Darkness(1992)

"..."Grrrroovy!" Vanavond dus de minste uit Raimi's 'trilogie'. Tenminste volgens IMDB en wie ben ik om daartegen in te gaan? Iedereen weet dat ik Mr...."

The Man with Two Brains(1983)

"...In aanvulling op JB en op hetgeen ik over L.A. Story heb gezegd: Dit is een ander lichtpuntje in Martin's CV. De samenwerking met Reiner heeft een..."

Laatste reacties

"...[quote=Calvero]Het eerste half uur is leuk. Dan is het verhaal af, maar dan duurt de film nog 92 minuten te lang.[/quote] LOL, sluit ik me helemaal bij aan. 'k Heb m indertijd in 't Filmhuis gezien. 'k Vind het maar een lange saaie film...."
Le fabuleux destin d'Amélie Poulain
"...[quote=FerryvD]Clerks is nog steeds Smith's beste.[/quote] Chasing Amy en Dogma waren ook erg leuk......"
Posters Clerks II
"...Die gast op de vierde foto lijkt op Ed Nijpels... Nog een reden om niet te gaan kijken. Kwacht wel tot ie op filmnet komt...."
Nieuwe beelden Da Vinci Code
"...Mhhh, lijkt mij een overbodige remake worden van The Long Riders van Walter Hill...."
Affleck bij Pitt in Jesse James
"...[quote=basset]Nou.....eng is ie niet echt hoor :D[/quote] Voor meisjes wel ;-) En als ze het al niet eng vinden, is er genoeg om te doen -alsof- :P..."
Evil Dead II

laatste ratings

Fuzzynuts heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Fuzzynuts heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.