The Family Man (2000)

What if...

Reviews (3)

filmd0p

Avatar

Hij is niet zo'n slechte rijke als meestal in dit soort films, hij is gelukkig, leuk neukertje, plezier in zijn baan, succesvol, aardig tegen zijn personeel, loopt naar huis in plaats van zijn auto met chauffeur te pakken, voorkomt een overval op een avondwinkel, probeert zelfs de overvaller te helpen met zijn problemen, geniet overal van. Hij is bepaald geen scrooge. Dan vraag je je toch af waarom het lot denkt dat hij een moralistisch lesje nodig heeft.

Maar goed, leuke film hoor, en uiteindelijk komt hij er natuurlijk achter dat het ook prima leven is in de gegoede middelklasse en dat zijn middelbare schoolliefde een onwijs leuk meisje is. (lekker wijf ook)

LekkerDoen

Avatar

GEWELDIG!!!! geweldige film!!!!

ook al ben ik geen liefhebber van N.Cage films.(8mm door z'n hardheid was wel goed)

Ontneem een oppervlakkige carrieregerichte yup z'n bezittingen en laat hem meemaken hoe gelukkig je kan worden door juist geen waarde te hechten aan materialistische shit.

Heerlijk die verbaasde blik in Nicholas z'n ogen. Vooral omdat hij altijd het simpele stoere karakter speelt. Hij laat duidelijk merken dat hij naast "platte" figuren ook een echt karakter met diepgang weet neer te zetten.

Een tranentrekker, kijk hem met je vriendin and you WILL get lucky that evening >Smiley face

1 van de weinige films waar ik zelfs een traantje om moest laten. :'(

Meneer

Avatar

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik er een andere mening op nahoud dan de rest hier...Family Man vind ik gewoon een uitstekende film van Nicolage Cage. Hij bewijst dat hij veel facetten van acteren beheerst en in verschillende genres terecht kan.

Je kunt wel iedere keer gaan piepen over die amerikaanse normen en waarden, geheime boodschappen en tal van dat soort kul. Als je zo verbittert bent en op elke (amerikaanse) slak zout legt moet je hollywood maar boycotten.