filmd0p Avatar

filmd0p

Laatste reviews

The Family Man(2000)

"...Hij is niet zo'n slechte rijke als meestal in dit soort films, hij is gelukkig, leuk neukertje, plezier in zijn baan, succesvol, aardig tegen zijn..."

The Family Stone(2005)

"...Ik snap deze film echt niet, die Sarah Jessica Parker speelt echt een ongelovelijk irritant personage, dom, homofoob, huilerig, klagend, neurotisch,..."

The Motorcycle Diaries(2004)

"...Nou Che is anders doorgegaan met vechten en is niet op zijn luie ass in Cuba gaan zitten. Wat jij doet is oorzaak en gevolg omdraaien. Hij is niet..."

The Passion of the Christ(2004)

"...Als je dit soort films maakt is er gewoon iets mis met je. Zelfs van het kijken kun je nooit beter worden. Gewoon twee uur lang iemand gemarteld zien..."

Kill Bill: Vol. 1(2003)

"...Veel actie in deze film maar die actie is zo over de top dat het niet meer serieus te nemen is (pittige tijden stijl) zodat het eigenlijk saai wordt,..."

Laatste reacties

"...[i]Victor lijdt aan leukemie en huurt om voorspelbare redenen de ongeschoolde Hilary in als zijn verpleegster. Ze worden verliefd.[/i] om te neuken?..."
Dying Young
"...Highlander spin-off?..."
Outlander
"...Oehh een klassiek verhaal in een nieuw jasje, met minderheden!..."
Ae Fond Kiss...
"...Ik hou normaal wel van dit soort films maar deze is echt ZO SLECHT en je zult je bovendien verbazen over hoe weinig functioneel naakt er kan zitten in een film over een hormonale tiener die de baas is over het playboyemperium...."
Who's Your Daddy?
"...Haha die man heet dom!..."
Rumba

laatste ratings

filmd0p heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

filmd0p heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.