Meneer Avatar

Meneer

Laatste reviews

The Family Man(2000)

"...Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik er een andere mening op nahoud dan de rest hier...Family Man vind ik gewoon een uitstekende film van..."

Friday the 13th(1980)

"...Als Friday the 13th fanaat, kan ik zeggen dat het niet het beste deel is uit de reeks. Het zesde deel van de friday the 13th reeks is mijn favoriet...."

The Sixth Sense(1999)

"...Uit mijn eigen omgeving weet ik dat The sixth sense een film is die redelijk goed in elkaar steekt. Geen simpele film dus (red. Free Willy). Ik..."

The Sixth Sense(1999)

"...Daar heb je gelijk in, maar zoals ik net al schreef. Veel gebrul maar weinig inhoud en dat is wat ik zo jammer vind. Bekend met de drogreden "stroman..."

A Fistful of Dollars(1964)

"...Over topfilms gesproken! Niet zo goed als The good the bad en the ugly (welke western wel) Maar een "bad ass" annex "don't mess with me" Clint en dito..."

Laatste reacties

"...Rocky is cool! En als je ziet hoe zwaar gespierd hij nog is.. [img]http://img230.imageshack.us/img230/5136/splashnewsdbk061205a137dh.jpg[/img]..."
Rocky Balboa in actie
"...[img]http://www.garnersclassics.com/pics/dumb/onbike.gif[/img] [img]http://www.garnersclassics.com/pics/dumb/clipnails.jpg[/img] [img]http://www.jimcarreyonline.com/pics/dumb/pics/dumb29.jpg[/img]..."
Dumb & Dumber
"...[quote=Slemper][quote=ash_] De Tweeling, Van God Los, Karakter, Interview, Cloaca, Antonia, De Grot, Cloaca, Shouf Shouf Habibi, Wilde Mossels, Simon, Amnesia, Siberia, Rent a Friend, De Poolse Bruid, Lek... [quote] zusje![/quote] De vliege......"
‘Best aardig, voor een Nederlandse film’ [column]
"...[quote=sickboy1984]Met het meeste ben ik het wel eens en vind dat er ook genoeg goeie films zijn. maar met een gedeelte was ik het niet eens. Sommige mensen houden gewoon van schreeuwerige action-blockbusters (zoals jij ze noemt). Het slaat daarom oo......"
‘Best aardig, voor een Nederlandse film’ [column]
"...Met mensen zoals Ruben ben ik zeer blij! Gelukkig begint er in Nederland een kentering te komen. In het verleden heerste er nogal een tendens om alles wat Nederlands was te verketteren. Alles wat buiten Nederland te vinden was, werd dan juist weer ve......"
‘Best aardig, voor een Nederlandse film’ [column]

laatste ratings

Meneer heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Meneer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.