Meneer Avatar

Meneer

Laatste reviews

The Family Man(2000)

"...Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik er een andere mening op nahoud dan de rest hier...Family Man vind ik gewoon een uitstekende film van..."

Friday the 13th(1980)

"...Als Friday the 13th fanaat, kan ik zeggen dat het niet het beste deel is uit de reeks. Het zesde deel van de friday the 13th reeks is mijn favoriet...."

The Sixth Sense(1999)

"...Uit mijn eigen omgeving weet ik dat The sixth sense een film is die redelijk goed in elkaar steekt. Geen simpele film dus (red. Free Willy). Ik..."

The Sixth Sense(1999)

"...Daar heb je gelijk in, maar zoals ik net al schreef. Veel gebrul maar weinig inhoud en dat is wat ik zo jammer vind. Bekend met de drogreden "stroman..."

A Fistful of Dollars(1964)

"...Over topfilms gesproken! Niet zo goed als The good the bad en the ugly (welke western wel) Maar een "bad ass" annex "don't mess with me" Clint en dito..."

Laatste reacties

"...[img]http://www.garnersclassics.com/pics/dumb/onbike.gif[/img] [img]http://www.garnersclassics.com/pics/dumb/clipnails.jpg[/img] [img]http://www.jimcarreyonline.com/pics/dumb/pics/dumb29.jpg[/img]..."
Dumb & Dumber
"...[quote=Jules]Het is geen zak aan want je ziet in het begin een gevecht en daarna trainen ze 1 uur lang en laatste kwartier gaan ze weer vechten. Zo kan ik ook wel een film maken als je het een film kan noemen tenminste het is gewoon een videoclip ove......"
Rocky IV
"...Een van de beste films, ooit op het het filmdoek vertoont. De sfeer, de traagheid en unieke sensatie zorgen ervoor dat je volledig wordt meegezogen in het verhaal. Heerlijke onconventionele film, waar je in tegenstelling tot de gemiddelde popcorn fil......"
2001: A Space Odyssey
"...Net top gun, alleen nu met een raceauto..."
Days of Thunder
"...Show me the amulet of Kruge!!!..."
Conan the Barbarian

laatste ratings

Meneer heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Meneer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.