The Sum of All Fears (2002)

27,000 Nuclear Weapons. One Is Missing.

Reviews (5)

ijskonijn

Avatar

Film van de dag is natuurlijk niet de meest recente. Film van de dag is zoiets van: 'die zou je moeten kijken, als je 'em nog niet kent'.

Sum of all fears vind ik persoonlijk een sterke film. Een aantal thriller cliché's wordt aangevuld met wat leuke verassingen. Jack Ryan is elke film danwel boek weer een los karakter, dus ook deze kun je los zien van de anderen. Ik en mijn vaste film buddy vinden de scene in het stadion een echte klassieker.

Uiteraard is deze reactie veel te laat om twijfelaars over te halen voor deze uitzending. Volgende keer beter Smiley face

Deweb

Avatar

Ik heb de film tweer keer gezien en hier geld weer het oude boek-film conflict.
In een boek kún je vroegtijdig laten zien dat het opgezet spel is (het kan het boek zelfs spannender maken) maar in een film werkt het gewoon niet. Het doet alle spanning eigenlijk teniet, nouja..in dit geval dan.

@DVD-maniac: Toen was Affleck inderdaad niet veel soeps. In het recentelijk op huur-dvd verschenen Hollywoodland heeft hij laten zien beter te kunnen acteren.

Michaell

Avatar

We kunnen het wel allemaal doen, zoals Netwebber heeft geschreven, maar dan naar de redactie van SBS zelf:
''hart@sbs6.nl --> info@sbs6.nl

Mischien nog wel even nadenken over hoe dat mailtje er uit moet zien. Je kan er zelfs op wijzen dat we een actie zijn gestart. "een actie om de film niet te laten onderbreken"

Beste SBS
Gasten! prima leuk programma en zo maar niet tijdens mijn film!!!!
Kunnen jullie daar mee ophouden!?

gr
Filmtotaal forum members?''

Het zou misschien hetzelfde effect kunnen hebben als een handtekening-inzamelingsactie. Als we heel veel gaan zeiken kunnen ze wellicht het een en ander verschuiven. Smiley face
Ideetje, Filmtotaal??

Schnitzel

Avatar

Ik heb vanavond al een mailtje terug gehad van de redactie van Hart van Nederland. Mensen die hun beklag willen doen over die idiote onderbreking moeten bij de redactie van SBS zijn: info@sbs.nl

De mail:


Beste Sytze,

SBS streeft er naar zo duidelijk mogelijk te zijn naar de kijker toe.
Daarom worden de vaste programma's op een vast tijdstip uitgezonden. Bij
een film die langer dan twee uur duurt, kan het dus voorkomen dat deze
onderbroken wordt door Hart van Nederland. Een onderbreking van de film
staat ook altijd in de gidsen vermeld, zodat u er van tevoren rekening mee
kunt houden. SBS6 probeert deze onderbreking zo veel mogelijk te voorkomen.
De redactie van Hart van Nederland heeft verder geen invloed op het
uitzendschema. Klachten kunt u het beste mailen naar info@sbs.nl

Vriendelijke groet,

Redactie Hart van Nederland

Tibbit

Avatar

Jaaaa hoor... en na welgeteld 20 minuutjes film hebben we al het 1ste reclameblok. Ik wordt echt schijtziek van de commerciele zenders; films in blokken knippen, nieuwsuitzending en weerbericht er doorheen gooien, abrupt beeindigen, aftiteling niet laten zien, verkeerde programmering en vaak beloofde films niet vertonen etc.
En de rest van de programmering vertoont programma's die geen enkel nivo kennen, vluchtig zijn, plat en ordinair, goedkoop gemaakt... en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Je moet het eens optellen, Nederland kent 11 TV zenders waarvan 3 publieke... volslagen krankjorum en totale overkill... :(