ijskonijn Avatar

ijskonijn

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Natuurlijk is Star Wars (originele trilogie) overgewaardeerd. Maar alle fans hebben daar geen enkele moeite mee. Het is een mooi aangekleed sprookje..."

Tomorrow Never Dies(1997)

"...Tsja, ik weet het niet hoor. Bij veel recente Bonds ergerde ik me aan het over-the-top gebeuren, terwijl dat bij Bonds die ik wel goed vond nou niet..."

The Sum of All Fears(2002)

"...Film van de dag is natuurlijk niet de meest recente. Film van de dag is zoiets van: 'die zou je moeten kijken, als je 'em nog niet kent'. Sum of..."

Laatste reacties

"...Wat ik bij deze film vooral jammer vond, was dat ik in de bios meerde trailers voorbij had zien komen waarin het hele verhaal inclusief enkele 'verassende' plotwendingen had gezien. Daarna nooit de behoefte gehad deze film te gaan bekijken........"
The Italian Job
"...Ik vond dit altijd een erg vermakelijke Bond film. Koude oorlog sfeertje, veel mooie lokaties. Gedateerd natuurlijk, maar dat moet niet veel uitmaken voor de echte fans...."
Octopussy
"...En dus gaan we over een jaar of vijf de James Bond serie weer opnieuw uitvinden met een grappenmakende womanizer die volop product placement gebruikt om een schurk te verslaan die de wereld wil overnemen terwijl hij een witte kat aait........."
Quantum of Solace
"...Voor die tijd een hele aardige Bond, leuke actie, leuke vrouwen, leuke settings en niet de standaard bad-guys (afgezien van Blofeld dan). En als bonus actie in Amsterdam...."
Diamonds Are Forever
"...Een fatsoenlijke fanatasy film moet je ook niet met een budget minder dan dat van LOTR aan proberen te pakken. Tenminste niet als je voor visueel spektakel gaat wat mij wel de bedoeling lijkt bij Warcraft......"
Verfilming Warcraft uitgesteld

laatste ratings

ijskonijn heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ijskonijn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.