ijskonijn Avatar

ijskonijn

reacties

  • Wat ik bij deze film vooral jammer vond, was dat ik in de bios meerde trailers voorbij had zien komen waarin het hele verhaal inclusief enkele 'verassende' plotwendingen had gezien. Daarna nooit de behoefte gehad deze film te gaan bekijken.....

    als reactie op de film The Italian Job

  • Ik vond dit altijd een erg vermakelijke Bond film. Koude oorlog sfeertje, veel mooie lokaties. Gedateerd natuurlijk, maar dat moet niet veel uitmaken voor de echte fans.

    als reactie op de film Octopussy

  • Voor die tijd een hele aardige Bond, leuke actie, leuke vrouwen, leuke settings en niet de standaard bad-guys (afgezien van Blofeld dan). En als bonus actie in Amsterdam.

    als reactie op de film Diamonds Are Forever

  • @sunchaser: nee hoor. Ik vond de tweede film al niet veel meer toevoegen en de derde heb ik overgeslagen. Maar de eerste film is wel degelijk echt goed.

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • Vermakelijke pulp, meer uit de categorie Jules Verne achtige sf dan dat er echte wetenschap achter zit. Dus niet gaan tellen wat er allemaal niet klopt of niet kan, maar gewoon blik op oneindig en dan is het wel wat.

    als reactie op de film The Core

  • [quote=TheVault]Goede film in de tijd dat Arnie nog begreep dat als ie zijn mond niet open deed dat ten goede kwam van de film.[/quote] Om een voorbeeld te geven van Arnold zijn tekst deze film: [spoiler] Hij zegt in totaal maar één regel tegen die miep [/spoiler]

    als reactie op de film Conan the Barbarian

  • Zelfs voor een oudere film is deze best te doen hoor. Bekende acteurs in hun jonge jaren (Arnold en James Earl Jones), simpel verhaaltje, aardige actie, hier en daar wat zinloos naakt maar vooral een mooie sfeer door een sterke soundtrack. Die heb ik zelfs op mijn mp3 speler staan :-)

    als reactie op de film Conan the Barbarian

  • Veel bekende namen, maar: Uwe Boll?

    als reactie op de film In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

  • Is dit wat?

    als reactie op de film Bandidas

  • Wie weet hoeveel potentiële superhelden er op deze manier in dwangbuis zijn afgevoerd :-)

    als reactie op de film Batman Begins

  • Dit is inderdaad de eerste Indy, hoewel je ze niet op volgorde hoeft te kijken. Enige basiskennis van de jaren '30 vorige eeuw is wel handig. Samenvatting van de relevante stukken: Nazi's slecht, Amerikanen goed, Afrika en India gekoloniseerd :-)

    als reactie op de film Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

  • Net gekeken, terwijl ik eigenlijk vrij weinig op tv kijk. Tom Berenger is best aardig als leraar/ huurling, maar halverwege de film wordt het een beetje jaren '80 / miami vice achtig. En dat slot lijkt meer op commando, compleet ander genre film zegmaar.... Maar niet verveelt of zo :-)

    als reactie op de film The Substitute

  • Ik ben er destijds heen geweest in de sneak preview, samen met een stel nuchtere anti-startrek mensen. Die mensen hadden een sterk 'ohnee' gevoel aan het begin van de film, maar hebben zich uitstekend vermaakt. Moraal: niet *te* veel van verwachten, maar verder een erg vermakelijke film ook voor mensen die geen startrek kenners zijn. 7/10

    als reactie op de film Galaxy Quest

  • Goede King verfilming die je het beste kunt zien als je het boek nog niet gelezen hebt (er zijn maar weinig King verfilmingen beter dan het boek). Het is met name een sterke thriller door goede spanning opbouw. Zaken als afhankelijkheid en je verplaatsen in de hoofdpersoon hebben daar zeker mee te maken.

    als reactie op de film Misery

  • Deze film is het schoolvoorbeeld van 'over the top'. Heb je daar niks mee, niet kijken. Kun je je verstand op oneindig zetten en meegaan, wel kijken. Simpel. Daarnaast zitten hier een paar mooie klassieke plaatjes in en doet Cage het niet heel slecht. Connery vond ik een beetje matig in deze film, maar ja die kan zoveel beter :D

    als reactie op de film The Rock

  • @Sasskia en negatieve reacties: Seriously, ik vind dit één van de beste producties op sci-fi gebied van de laatste jaren. Wat je niet moet doen, is vergelijken met de old-skool Galactica, want het enige wat ze overgenomen hebben is de naam van de serie en het uitgangspunt, mensenbeschaving wordt bijna uitgeroeid en gaat op zoek naar een mythische bestemming. Dat je je ergert aan het theologische, doe dat niet! Dat is juist een erg interessant uitgewerkt aspect van de serie. Vrijwel alle hoofdpersonen zijn sceptisch ten opzichte van het geloof, en juist daarom zijn de ontwikkelingen zo interessant. Misschien had je nog meegekregen dat de mensen meerdere goden hebben, ongeveer zoals de oude Grieken/ Romeinen, en de Cylons het over één God hebben. Er zitten vele lagen achter die je moet proberen te waarderen, dus niet te snel afhaken als het wat zweverig wordt, want dan wordt het pas leuk :D Vergelijkingen met de oude serie hebben geen nut. Starbuck is één van de coolste vrouwen in series ooit, maar als je haar vergelijkt met de oude Starbuck lijkt het inderdaad nergens op. Baltar is zoveel genialer in deze serie dan in de oude. En vooral de duistere toon van de nieuwe serie valt op ten opzichte van de oude. Maar natuurlijk is alles duister als je hele beschaving bijna is uitgeroeid. Kortom, als je sci-fi liefhebber bent, zet je herinneringen aan de oude Galactica even opzij en kijk hiernaar, geef de serie een paar afleveringen kans en je zult vrijwel zeker genieten!

    als reactie op de film Battlestar Galactica