The Sound of Music (1965)

RADIANCE THAT FLOODS THE SCREEN...AND WARMS THE HEART!

Reviews (3)

Tarkus

Avatar

Deze film, die wel een van de mijlpalen uit de filmgeschiedenis is, komt elk jaar wel eens op de buis, toch wat België betreft.
Voor mij was het toch al meer dan 20 jaar geleden dat ik er nog eens naar had gekeken, en waarschijnlijk zou ik de film nooit in mijn collectie hebben opgenomen, gewoon omdat het niet echt mijn favoriete genre is.
Maar eerlijk is eerlijk, ik heb de film nu op blu-ray bekeken (heb hem gewonnen), en ik heb aan deze prachtige film wel plezier beleefd.
Prima, weliswaar emotioneel, verhaal, met puike vertolkingen, vooral door Julie Andrews en de kinderen.
Maar, de film is gerestaureerd voor blu-ray, en dat is wat deze uitgave zo uniek maakt, de restauratie van de film, zowel beeld als geluid, is verbluffend !!
Uiterst scherpe beelden, fantastische muziek die is omgezet naar een prachtige sound (je hebt zelfs de keuze voor 7.1 HD Surround).
De film mag dan al meer dan 45 jaar oud zijn, er nu naar kijken op blu-ray is een ware belevenis, de 3 uur zijn zo om.
Eén woord voor deze film en de uitgave ervan: WONDERMOOI !!

mnsz

Avatar

Persoonlijk weet ik niet of ik ervan houd. Maar volgens mij, moet je ervan houden of niet.
Als het je smaak is, zul je 'm wel goed vinden.
naja, iedereen zegt tegen mij dat het wel een goede film is, dus ik ga es kijken of hij echt zo goed is als ze zeggen.

maar tocch; die liedjes zijn volgens mij echt PIEP.
:r :r :r :r :r :r :r :r :r :r

eddie1971

Avatar

De vervelendste film allertijden, ik snap echt niet waarom mensen deze film zo goed vinden, echt een waardeloze flut film ala bridget jones en 4 funerals. Etc etc Bagger, ik sterf nog liever dan ik deze films zou moeten zien, wil je mij torturen laat me dan deze films zien


een ander die deze film goed vind, heeft voor mij GEEN verstand van films en heeft niet eens een slechte smaak, ieder spoortje van smaak ontbreekt gewoon, voel je je aangesproken, jammer dan