eddie1971 Avatar

eddie1971

Laatste reviews

Man on Fire(2004)

"...Een erg gioede , en zeker een van mijn favorite films. film begint aanvankelijk rustig, en lijkt helemaal niet de film te zijn waarvoor je denkt da..."

Batman Forever(1995)

"...Ooh wat een flutfilms zend veronica toch uit, altijd maar weer lopen geilen op hun zogenaamde goeie films die ze uitzenden, alle drie de batman films..."

The Sound of Music(1965)

"...De vervelendste film allertijden, ik snap echt niet waarom mensen deze film zo goed vinden, echt een waardeloze flut film ala bridget jones en 4..."

The Path to 9/11(2006)

"...Had em laats ook op de BBC gekeken, en vond em goed in elkaar gestoken, ze gaan terug tot en met de wtc aanslag in 1993, en vandaar uit borduren ze..."

Laatste reacties

"...En ik ook hahaha..."
A Sound of Thunder
"...[quote=Eerlijk]Het zit toch wel degelijk goed in elkaar, meneer eddie1971. Maar al die mensen hebben het fout natuurlijk.[/quote] yep al die mensen hebben gewoon geen smaak, geef niet geen mens is perfect, tjaa dat si gewoon jammer als je het n......"
Harry Potter and the Order of the Phoenix
"...Slechte film, wie deze film wat aan vind, moet maar eens naar een psychiater..."
Twin Peaks: Fire Walk with Me
"...Lulligvoorje jij hebt werkelijk geen ene donder begrepen van deze film, een masterpiece in zijn soort,, en lulig voor je dat je geen verstand en smaak hebt, maar ja niet iedereen is gezegend met een goede smaak zoals ik..."
Reservoir Dogs
"...Leonardo dicaprio goeie acteur?? hahah een ieder die dat vind , houd niet van films, en snapt absoluut niet de esentie van acteren. haha wat een slappe hap die leo di cabrio. de film opzich vind ik aardig, maar meer ook niet..."
The Man in the Iron Mask

laatste ratings

eddie1971 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

eddie1971 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.