Fatal Attraction (1987)

On the other side of drinks, dinner and a one night stand, lies a terrifying love story.

Reviews (3)

MovieMazzter

Avatar

moet zeggen dat ik deze film zowat vergeten was en zelfs even verwarde met Basic Instinct. Het was lang geleden dat ik de film heb gezien. Toen ik de film weer langs zag komen toch maar eens besloten om hem weer te bekijken. Het meeste was ik wel vergeten na zoveel Jaren. De film heeft de tand des tijds redelijk doorstaan. Was het begrip stalking toen al bekend trouwens ? Prima script met een goede cast, uiteraard Michael Douglas en de toch wat vergeten Glenn Close, en laten we zeker Anne Archer niet vergeten. De film poogt de twee kanten van het verhaal weer te geven (getrouwde man wil one night stand en vrouw blijkt meer te willen), maar het beeld dat overheerst is natuurlijk van de creepy Close die volledig doorslaat. Heb me toch weer vermaakt met deze film. 7/10

Tarkus

Avatar

Had de film vroeger al eens gezien, maar was nu toch wel een hele tijd geleden.
Prime thriller met een goede cast.
De film betekende zowat de doorbraak van Glenn Close en die het uitstekend doet in deze prent.
Later zou blijken dat ze van dit soort rollen haar handelsmerk wist te maken, want meerdere keren zie je haar terug als de 'bitch' in vele films.
Was dus een hele poos geleden dat ik hem had gezien, maar heb er opnieuw van genoten, een aanrader deze film !!

jacq

Avatar

Tja is voor mij ook alweer een tijdje geleden dat ik deze film gezien heb. Vond hem erg goed, zeker ook door het spel van Michael Douglas en Glenn Close maar Anne Archer speelde toch ook niet onverdienstelijk. Het gegeven is goed maar wel scary en zeker mede door het spel van Glenn Close. Ja deze ga ik nog maar eens bekijken. Hou wel van Madame Butterfly, ha. Ja ik weet dus niet hoe ik spoilers in moet voegen.