Jurassic Park III

Jurassic Park III (2001)

Only the Strongest Survived

Reviews (3)

jaime91

Avatar

Toen ik deze film in de bioscoop zag op 10 jarige leeftijd vond ik hem fantastisch, en inmiddels vind ik deze film een stuk minder. De film heeft een geweldige cast, ook de CGI is erg goed bij deze film alleen het script is zeer teleurstellend. Er zitten zo ontzettend veel momenten in die zo nergens op slaan om een paar voorbeelden te noemen een kind wat in 8 weken tijd een survival expert wordt, de voorspelbare kills, en het eind waarin de Raptors de mensen gewoon maar laten gaan. En dan heb ik het nog niet over de domme dingen die de personages in deze film doen. Mevr Kirby die door een megafoon loopt te schreeuwen op een dino eiland, wat ze op het eind als een soort van grap nog eens door iemand anders laten doen. Daarnaast neemt Billy dus die Raptor eieren mee, omdat die blijkbaar veel geld opleveren. Komt het nergens in die sukkel zijn hoofd op dat die Raptors daar waarschijnlijk niet happy mee zullen zijn? Daarnaast is het concept van die slimme Raptors sowieso best bizar maar daar wil ik dan nog best in mee gaan. Toch heeft deze film ook best wat toffe momenten, en genoeg vaart en dino actie om toch nog enigszins te vermaken. Ook is het leuk om Laura Dern en Sam Neill weer terug te zien. Helaas heeft Dern in dit derde deel geen grote rol. Al met al gewoon een teleurstellende film vooral als je hem gaat vergelijken met die andere 2 toppers. En het eind van deze film vind ik zo teleurstellend dat ik niet hoger kom dan een 4.

benjamin

Avatar

Wat kun je hier nu over zeggen? Een flauw doorslagje van deel 1 en 2, om toch nog wat geld te verdienen. En het is al helemaal belachelijk dat een jongen van 12 langer op dat eiland overleeft dan alle volwassen personages ooit . Ook het einde trok op niks: je verwacht een climax met de raptors, maar je krijgt gewoon een happy end om de kijkers al na anderhalf uur naar huis te sturen.

Ageell

Avatar

Wat een zware kutfilm
jochie van 12 die overleeft tussen de dino's in ze uppie, hoe komt ie aan die rook bommentjes

en een zooitje B acteurs, behalve sam neill

deel II was nog wel aardig. dit gaat nergens over.

1 blijft t beste. die is gewoon nog steeds spannend. dat is dit deel echt niet. ja en als t spannend is dan krijg j d domste oplossingen.
beetje 'praten' met die raptors. die zijn toch zo slim