Ageell Avatar

Ageell

Laatste reviews

Saving Private Ryan(1998)

"...Wat een ongelooflijke slow-chat met echt slappe opmerkingen. dit is gewoon een stukje 2de wererld oorlog. je kan nog wel 10 goede films kijken en dan..."

Terminator 2(1991)

"...Zo vet deze hele film. hoe ze eerst jack zoeken. dan hem vinden, vechten om hem. maar ook briljante scenes waarin ze hele geweren op elkaar leeg..."

Spider-Man(2002)

"...Ik vond het ook geweldig hoe goed men zich aan de comic heeft gehouden, en tobey is echt goed gecast. with great powers comes great responsebility...."

Jurassic Park III(2001)

"...Wat een zware kutfilm en een zooitje B acteurs, behalve sam neill deel II was nog wel aardig. dit gaat nergens over. 1 blijft t beste...."

Laatste reacties

"...Ik vond m erg meevallen, mede omdat ik niet zoveel verwachte. Ik vond dat er wel wat chemie tussen de hoofdrolspelers was. Af en toe kijk je wel mee op pijnlijke momenten. Het is ook meer een drama dan een comedy...."
The Break-Up
"...[quote=SunChaser]Jammer dat ze nooit de T1000-versie uitzenden, de BBC doet dat wel.[/quote] wat bedoel je? ontopic: 1 van de beste aktie films ooit, goed verhaal, goede acteurs, veel aktie :)..."
Terminator 2
"...[quote=jaimyluc]Ik vond dit een hele spannende film! Het duurde wel lang voordat er echt wat eng gebeurde. Maar het einde vond ik ook wel goed. Van die derde broer! Wat ik wel nep vond dat dat hele huis van wax was gemaakt dat kan nooit.... En ik v......"
House of Wax
"...Er is inderdaad bijna geen betrokkenheid met de acteurs. de film pakt je niet. het ziet er erg mooi uit, maar daar houd het wel een beetje bij op...."
King Kong
"...[quote=SunChaser]Niet eens film van de dag, groot succes, leuke film. Legends of the Fall is al 10x op tv geweest, minstens[/quote] ga je dat nou overal zeggen, get over it. ontopic: kvond deze film de eerste keer leuker dan de de keren daarna......"
Wedding Crashers

laatste ratings

Ageell heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Ageell heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.