Ageell Avatar

Ageell

Laatste reviews

Saving Private Ryan(1998)

"...Wat een ongelooflijke slow-chat met echt slappe opmerkingen. dit is gewoon een stukje 2de wererld oorlog. je kan nog wel 10 goede films kijken en dan..."

Terminator 2(1991)

"...Zo vet deze hele film. hoe ze eerst jack zoeken. dan hem vinden, vechten om hem. maar ook briljante scenes waarin ze hele geweren op elkaar leeg..."

Spider-Man(2002)

"...Ik vond het ook geweldig hoe goed men zich aan de comic heeft gehouden, en tobey is echt goed gecast. with great powers comes great responsebility...."

Jurassic Park III(2001)

"...Wat een zware kutfilm en een zooitje B acteurs, behalve sam neill deel II was nog wel aardig. dit gaat nergens over. 1 blijft t beste...."

Laatste reacties

"...[quote=Kurtje79]Lachwekkend slecht gewoon!! Hahhaa, een paard op de het dak Haha…..please! Straight –to- Dvd wat mij betreft.[/quote] ja sinterklaas op het dak... wat doet die daar...:ZZZzzzzzzzzzz lijkt mij een leuke film.... lekker hollan......"
De trailer van SINT!
"...Ik ben het nog nooit zo oneens met een recensie geweest. Ik vind de film helemaal geflopt. Er zat veel te weinig dialoog in voor de hoofdrolspelers. Hierdoor vond ik ze erg eendimensionaal, vooral Roos zoals ook in de recensie word aangegeven. Daa......"
Komt Een Vrouw bij de Dokter
"...Ze kunnen toch de kant opgaan van leathal weapon, serieuze actie met leuke humor, (voor mij de beste buddymovie btw) het is wel een goed BA qua uiterlijk, ken m niet voor de rest, ik had Michael Clarke Duncan als BA graag gezien. en natuurlijk jim......"
Eerste teamfoto van The A-Team!
"...Op welke seconde zie je dan die commander...."
Japanse trailer G.I. Joe: The Rise of Cobra
"...Waarom dan maar 3,5 ster?..."
Departures

laatste ratings

Ageell heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Ageell heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.