Anger Management

Anger Management (2003)

Feel the love

Reviews (3)

Inka

Avatar

Deze film had zo leuk kunnen zijn. Ja er zitten voorspelbare grappen in maar die zijn allemaal te accepteren als er niet zo'n giga twist op het einde zit. Voelde me echt bedondert met dit einde en heb me voorgenomen deze film nooit meer te kijken. Tenzij ik hoor dat er een special edition blijkt te zijn met alternatieve einden en dan zou ik ook echt moeten vernemen dat die einden meer in de lijn van het verhaal liggen. Prima acteerprestaties en leuke gastrollen maar ongeloofwaardig einde. En dat haalt voor mij helaas de film onderuit.

Ernie

Avatar

Vond het zeker geen slechte film, was misschien op sommige punten wat voorspelbaar, maar had ook zeker vermaak. Kijk wel uit dat na het kijken mogelijk het nummer 'i feel pretty' in je hoofd blijft zitten Smiley face . Op zich heeft de film ook nog wel een aardig thema over woedebeheersing. Voor als je deze nog nooit gezien hebt en wel een beetje van comedies houdt is het zeker het proberen waard. Maar vaker kijken is niet nodig.

lulligvoorje

Avatar

Lieve en fijne feel-good comedy! Erg leuke kleine rollen van o.m. John Turturro, John McEnroe en Woody Harrelson. De acteurs leven zich lekker uit in deze film, en hoewel die op het eerste gezicht bestaat uit zinloze flauwekul (op zich vaak al grappig), zit er wel degelijk diepgang in. Mis ook de verstopte boodschap en levensles niet. ;)
De reden dat veel mensen 'm afkraken is waarschijnlijk omdat het verhaal bij hen een gevoelige plek raakt.
Moet je zeker een keer gezien hebben. Opvallend! Ongebruikelijk einde ook.

"Your temper is the one thing you can't get rid of by losing it." :E