Inka Avatar

Inka

Laatste reviews

Anger Management(2003)

"...Deze film had zo leuk kunnen zijn. Ja er zitten voorspelbare grappen in maar die zijn allemaal te accepteren als er niet zo'n giga twist op het einde..."

Flight 93(2006)

"...Ik kan onmogelijk naar films over geschiedvervalsing kijken. De bewijzen over 9/11 zijn overweldigend. Ik wil twijfelaars aanmoedigen naar YouTube.com..."

Ladder 49(2004)

"...Hoe maak je een interessante film die het leven van de brandweer toont met de wens deze "helden" te bejubelen zonder dat te overdrijven? Dat leek de..."

S.W.A.T.(2003)

"...Niet slecht, toch ietwat teleurstellend. Zoals SWAT teams in Europa bekend werden waren het toch die speciale Bijstandsteams die gevaarlijke jongens..."

Hitch(2005)

"...Ik verwachtte heel veel van deze film. Heerlijke Kevin James (King of Queens) doet mee, verrukkkelijke latina beauty Eva Mendes (Out of Time) is van..."

Laatste reacties

"...Het boek van Paul Theroux is zeer bijzonder. Wat de hoofdrolspeler zijn gezin aandoet daar zou je hem soms echt zijn nek voor om willen draaien. Tegelijkertijd is zijn walging van de hedendaagse maatschappij soms wel heel herkenbaar. Ben dan ook beni......"
The Mosquito Coast
"...Eindelijk de kans om deze film eens te zien. Naar ik op verschillende plaatsen heb gelezen komt het verhaal niet helemaal uit de verf. Ik vond Lopez overtuigen in `Out of sight` (co-starring George Clooney) en U-Turn (naast Nick Nolte en Sean Penn)......."
Angel Eyes
"...Zal ik dan ook maar iemand toevoegen die er lekker in mee speelt! Rebecca de Mornay. Wauw wat een vrouw! Geniet iedere keer weer van deze film. Die twee geweldige slechterikken zijn kostelijk om te zien en de musketiers komen ook prettig over. Okay g......"
The Three Musketeers
"...Ik heb de film 2x gezien en ga vanavond ook weer kijken. Maar met Hart van Nederland gooi ik mijn DVD er wel in om het laatste gedeelte zonder onderbreking te zien...."
The Negotiator
"...Ik ben heel erg benieuwd van Giovanni Ribisi van een serieuze rol maakt. Zijn optreden in Friends als de maffe broer van Phoebe, namelijk als Frank Jr, vond ik altijd hilarisch. Ga vol verwachting kijken hoe hij zich etaleert naast Vin Diesel en Ben......"
Boiler Room

laatste ratings

Inka heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Inka heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.