Ernie Avatar

Ernie

Laatste reviews

The Thomas Crown Affair(1999)

"...Je moet een beetje in de 'flow' komen van de verveelde yup die Pierce hier speelt, maar dan is het een prima vermakelijke film. Waar de meeste films..."

The World Is Not Enough(1999)

"...De Bonds met Brosnan zijn nog best te pruimen, degene die ik echt slecht vind is Quantum of Solace, Casino Royale heeft nog een wat ander verhaal wat..."

The Myth(2005)

"...Het is bij dit soort films altijd een andere stijl van filmen en een verhaal weergeven dan bij de standaard hollywoodfilms, maar desalniettemin vind..."

Turbulent Skies(2010)

"...Ook ik heb de moeite genomen om te kijken gister en ik heb toch flink wat films gezien, maar deze is wel zo slecht. Als iemand dat nog in 2010 weet te..."

Little Nicky(2000)

"...Adam Sandler is niet alijd even leuk, daar ben ik het mee eens, maar meestal weet ie toch beter te vermaken dan mensen als steve martin (die kan ik..."

Laatste reacties

"...Voor een goed plot lees ik wel een boek, dit is gewoon ultieme 'eyecandy' en daar kan ik geen genoeg van krijgen...."
2012
"...Lekker die 'Herbie goes to Monte Carlo' trailer bij deze film, 1 april is voorbij hoor!..."
The Golden Compass
"...Waarom werken alle gelinkte trailers niet meer? Ben benieuwd, was er nog niet aan toegkomen om deze eens te kijken, alhoewel de hoofdrolspelers me niet bij voorbaat al enthousiast maken..."
Get Smart
"...Als ie 99 in plaats van 101 explosies in de film stopt zijn het er nog steeds minder, dus dat was een lekker makkelijke uitspraak. En volgens mij hoeven ze voor die explosies echt de boel niet af te sluiten, pak gewoon de camera en ga naar de wijk wa......"
Transformers 3 laat Chicago knallen
"...Als dit tot gevolg heeft dat nr 23 een stuk beter wordt dan Quantum of Solace dan is dit alleen maar goed nieuws. Aan de andere kant, het wordt lastig om een slechtere film te maken dan Quantum of Solace, want die was wel zo slecht en zo niet-James-B......"
James Bond schrijver vertrekt uit productie

laatste ratings

5,4
The Myth (2005)
The Myth (2005)

watchlist

Ernie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.