lulligvoorje Avatar

lulligvoorje

Laatste reviews

Cloverfield(2008)

"...Deze film is kwalitatief briljant. Weinig op aan te merken. Enige kritiek die enigszins fair is, is dat de acteurs niet allemaal even natuurlijk..."

Cashback(2006)

"...Vooral hele mooie soundtrack en score. "She" van het deense Grand Avenue is echt prachtig aan het end, voor Royksopp's "What Else Is There". En de..."

Heat(1995)

"...Beetje raar blasé gekwaak, marty. Het gaat hier gewoon om goed doordacht entertainment, niet om het waarheidsgehalte van geschiedenisweergave..."

Anger Management(2003)

"...Lieve en fijne feel-good comedy! Erg leuke kleine rollen van o.m. John Turturro, John McEnroe en Woody Harrelson. De acteurs leven zich lekker uit in..."

Meet the Parents(2000)

"...Bijzonder leuke moderne klucht. Vol ongemakkelijke situaties, echt goed gespeeld. Film die je zelfs vaker dan 1 keer kunt zien, en je dan nog aan het..."

Laatste reacties

"...[quote=LordThanatos]Het 'party-begin' is irritant langdraderig en voegt verder helemaal niks toe aan de film..[/quote]Dat is gewoon niet waar. Alles wat in dat deel naar voren komt, is van belang voor de intermenselijke relaties verderop, alsook om d......"
Cloverfield
"...Niet zeiken, heerlijke film, perfect geacteerd door die twee. Kun je echt weinig over zeggen, tenzij je zelf nooit zoiets hebt ervaren, of dermate bitter of jaloers bent dat je er niet in kunt of wilt geloven...."
A Lot Like Love
"...Is vooral een hele hoop drama en ellende. Wel goed gecast. Tom Cruise op zijn best...."
Magnolia
"...[quote=CASINO]vind de film niet leuk.. heb het nog niet eenst tot aan de eerste reclame gehaald...vind de acteurs niks..[/quote]En dat is belangrijk voor ons waarom precies?..."
Starsky & Hutch
"...De DVD-extras van de special edition zijn ook geweldig leuk om te zien, trouwens. Hoe ze op sommige grappen zijn gekomen is echt te briljant voor woorden :-) Either way, als je deze film nog niet hebt gezien: Must see!..."
Office Space

laatste ratings

lulligvoorje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

lulligvoorje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.