Once Upon a Time in Mexico

Once Upon a Time in Mexico (2003)

The Time Has Come.

Reviews (2)

Magalaan

Avatar

Ik vond het geen goede film, ik heb hem maar half afgekeken. Wat krijg je als je een succesvol concept hebt en dat probeert uit te melken door er flink veel geld tegen aan te smijten? Dan krijg je iets dat boordevol acties en special effects zit en veel spelers van naam. Maar je krijgt zo geen betere kwaliteit bewijst deze film.

Over een verhaal of plot kunnen we niet eens spreken. Het begint gelijk met een flashback met over the top actie. De film zit boordevol sterren die allemaal proberen een stoere hoofdrolspeler te zijn en daardoor helemaal niet uit de verf komen. Ook Johnny Dep toch een heel goede speler faalt hier jammerlijk omdat de film niet meer dan een collage is van actiemomenten, het is bijna dwangmatig.

Als je verslaafd bent aan zinloos geweld dan kun je je hart ophalen. Als je vindt dat een film ook nog ergens over moet gaan en spanning moet hebben, dan wekt het eerder verveling zelfs weerzin. Ik vond het zo stompzinnig en betekenisloos dat ik er niet langer naar wilde kijken. Jammer want de vorige twee waren wel goed.

roobin_22

Avatar

Wat een matige film zeg, ik had desperado gekeken die behoorlijk vet was, en uit de voorstukjes leek dat het nog een betere film zou zijn maar integendeel dus. De film was gewoon te voorspelbaar, wat in dit genre echt niet mag. Als je af en toe samenwerkt met Quentin Tarantino mag je toch aannemen dat je wat van die man leert! niet bij Robert Rodriguez dus. Lof over Johnny Depp? Ook die heb ik wel eens beter zien spelen.
Flauwe trucs met instrumentkoffers. Leuk verzonnen, een koffer waar je veel wapens uithaalt, of mee schiet, of raketten mee afvuurt, of een vlammenwerper, of een afstandbestuurbare autobom, het is alleen een beetje too much, alsof je een grap heel lang uitmelkt waarna echt niemand meer lacht. Very disappointing, ik had er iets meer van verwacht.