roobin_22 Avatar

roobin_22

Laatste reviews

Shutter Island(2010)

"...Opzicht een mooie film, goede acteurs en mooie beelden. Het plot vond ik ook wat minder: Toch is het een mooie film, en als je puur naar de film zelf..."

Apocalypse Now(1979)

"...Deze film heeft me niet zo gegrepen als ik gehoopt had dat hij zou doen. Het begin was erg goed, maar na anderhalf uur begon hij zwaar af te takelen...."

Psycho(1960)

"...Dit is tot nu toe wel de spannendste film van voor 1970 die ik ooit gezien heb. Ik zou ook niet kunnen zeggen dat hij voorspelbaar is, ik dacht..."

My Best Friend's Birthday(1987)

"...Blijkt dat een groot deel van de film verloren is gegaan doordat de montagestudio is afgebrand, waardoor er van de film nog maar 69 minuten over zijn...."

The Shawshank Redemption(1994)

"...Dit is ook voor mij een van de mooiste films. Ik vind het onzin om te zeggen dat hij overrated is. Het blijkt dat voor veel mensen dit een mooie film..."

Laatste reacties

"...Ik heb echt in een deuk gelegen om die boksscene, echt hilarisch! Het zijn allemaal van die subtiele geintjes, maar geweldig uitgewerkt. Leuke film!..."
City Lights
"...[spoiler] Het einde vond ik wel lafjes. Zij ziet een non en springt maar gewoon even van het dak? right.. [/spoiler]..."
Vertigo
"...Deze film is toch naar het boek Het Gouden Ei?..."
Spoorloos
"...[quote=superfan]noemen ze dit een film. ik kijk nog liever naar die wasmiddel reclames die zijn nog beter geacteerd. dat ik aan deze film mijn tijd heb verspild. het is dat ik niet lager dan een 1 kan geven anders had deze film een dikke -10[/quote]......"
Unforgiven
"...Oei te vroeg gestemd, ik moet hem eerst gaan kijken. Ik dacht dat dit gewoon een koppeling van Death Proof en Planet Terror was, maar er is ook in geknipt en geëdit?..."
Grindhouse

laatste ratings

watchlist

roobin_22 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.