Big Fish (2003)

An adventure as big as life itself.

Reviews (2)

RdZ

Avatar

Er staan eigelijk al genoeg reacties maar reageer toch nog even.
Van de week toch de film maar eens gekeken. Ik kan de wisselende reacties hierboven goed begrijpen want het is een film in de categorie 'moet je van houden'. Als je in bent voor een volwassen film met fantasie, romantiek, emotie en sprookjesachtig als ingredienten zit je gebakken. Na een klein half uurtje grijpt het verhaal je bij de kladden en laat je pas weer los na een zeer 'waardig' einde.

Hijaru

Avatar

Even een tip voor mensen die hem binnenkort nog gaan kijken; Het begin is inderdaad erg lastig om in te komen, maar probeer gewoon goed op te letten. Dat stuk is erg belangrijk voor het grotere verhaal. Ik beloof je, wat er na het begin komt is echt wel het wachten waard.
Persoonlijk vind ik dit een topfilm van Burton, de techniek mag dan niet aanwezig zijn, maar het verhaal maakt het zeker goed. De acteurs zijn zeer goed, niks over te klagen. Voor mij was het een erg rustige, memorabele film waar je met je verstand bij moet blijven (het is een lastige film, en elk klein detail in de film is belangrijk)