Hijaru Avatar

Hijaru

Laatste reviews

Big Fish(2003)

"...Even een tip voor mensen die hem binnenkort nog gaan kijken; Het begin is inderdaad erg lastig om in te komen, maar probeer gewoon goed op te letten...."

Forgetting Sarah Marshall(2008)

"...Zelf vond ik 't een topfilm, acteerwerk was goed genoeg, en de humor vond ik goed (soms een klein beetje overdreven). Inderdaad een feel good film,..."

Fight Club(1999)

"...Geweldige film. Ik moet zeggen, ik ben deze uiteindelijk gaan kijken omdat ik er veel over hoorde. Vanaf het begin greep de film mij al, en elke..."

Jumper(2008)

"...Heb de film gezien, de actie vond ik super. Echt uitstekend gedaan. Acteerwerk was verschrikkelijk, zeker van Hayden Christensen. Na de film gezien te..."

Laatste reacties

"...9/10* Prachtige film, echt geweldig. Geweldig verhaal, top acteurs, muziek is vet (hoewel MIA met Paper Planes de sfeer klein beetje naar beneden haalde), hoe iemand zou reageren op iets ook geweldig. Veel mensen hebben niet van deze film gehoord,......"
Slumdog Millionaire
"...'t kon erger......"
Chun Li Trailer (US)
"...Ook al heb ik nog nooit van hem gehoord, hij heeft blijkbaar best zijn steentje bijgedragen aan de filmwereld. Rust in vrede...."
Robert Mulligan overleden
"...Lijkt me echt supervet, de stijl van Burton lijkt hier een tikje anders *Komt misschien door die groene stukjes tussendoor dat ik dat denk* Ik kreeg alleen meer het gevoel dat ik naar Robots keek toen ik die poppetjes zag, en ook hoe klein ze zijn en......"
9 trailer
"...Net de trailer gezien, de actie ziet er vet uit, niks geen grote schokgolven of blauw-doorzichtige schilden. Dat vind ik juist beter. De film zelf lijkt me dus echt niks, dit wordt voor mij zo'n dvd die ik koop, 1 keer de film kijk en dan alleen nog......"
Nieuwe Push poster

laatste ratings

7,3
Big Fish (2003)
Big Fish (2003)
5,9
Be Kind Rewind (2008)
5,5
House of D (2004)
House of D (2004)
4,7
Little Nicky (2000)
Little Nicky (2000)

watchlist

Hijaru heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.