RdZ Avatar

RdZ

Laatste reviews

Big Fish(2003)

"...Er staan eigelijk al genoeg reacties maar reageer toch nog even. Van de week toch de film maar eens gekeken. Ik kan de wisselende reacties hierboven..."

Laatste reacties

"...Eindelijk, Vandaag kwam dan eindelijk de Delorean-box uit op Blu Ray en heb 'm gelijk gehaald. De beeldkwaliteit is prachtig en ook het geluid is sterk verbeterd. Wat betreft de extra's in het pakket ben ik ondanks de meerprijs dik tevreden. Het s......"
Blu-Ray Review: Back to the Future Trilogy
"...Net gezien, vanaf het begin gelijk vette actie die pas stopt na ruim anderhalf uur. Heerlijke rol van Danny trejo, mooie vrouwen en een lekkere soundtrack (vooral het "ave Maria" ;) ) Kortom; Aanrader!!!..."
Machete
"...Film begint veelbelovend. Hele mooie beelden en goede soundtrack. Helaas neemt het verhaal na 45 minuten een nadelige wending. Het wordt te fantasierijk, chaotisch en het camerawerk wordt soms onnavolgbaar. Jammer, wat mij betreft!..."
Sunshine
"...Verassend sterke film met een typisch britse sfeer. Het verhaal bouwt zich rustig op in de eerste helft waarna de diep getergde Harry Brown zijn woede en verdriet omzet in wraak. De spanning is mede te danken aan de sterke soundtrack. Aanrader!!!..."
Harry Brown

laatste ratings

6,8
Sunshine (2007)
Sunshine (2007)
6,7
Harry Brown (2009)

watchlist

RdZ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.