Mamma Mia! (2008)

Take a trip down the aisle you'll never forget

Reviews (3)

Yari

Avatar

Ik schrijf nu pas een reactie, omdat ik in 2008 (moest met familie mee naar dit gedrocht; en ik hou echt van de muziek van Abba) hier geen woorden aan vuil wilde maken. Maar afgelopen week zag ik de recensie van deze film in de VARA-gids (normaal gesproken, kan ik het meestal met die recensies eens zijn) en dacht; dit kan niet waar zijn. Daar krijgt deze film 5 sterren (het maximum). Ik heb erover geschreven dat dit een grap moet zijn. De recensent moet die dag dronken of ziek zijn geweest. Tegelijk een belediging voor elke echt goede film met 3 of 4 sterren. Persoonlijk bracht ik een lachsalvo voort bij de eerste poging van Pierce Brosnan om te zingen. ‘t is werkelijk ongelooflijk waaraan vaak miljoenen worden gespendeerd, lees : ‘weggegooid’. Een verhaaltje om bij in slaap te vallen, nauwelijks spectaculaire Griekse natuuropnamen (dat had nog iets kunnen verzachten) en de liedjes van Abba deugen ‘alleen’ en het meest op een goede verzamel-CD. Niet voor niets wilde Abba zelf hier absoluut NIET mee geassocieerd worden.

notReal

Avatar

De verhaallijn zou ik me hier niet druk om maken.. echt briljant is anders zeg maar.

Maar wel neemt het je op soepele wijze van de ene bekende ABBA song naar de andere, en het is verrassend hoe het natuurlijk stemgeluid van Merel, Pierce en de rest er eigenlijk helemaal niet toe doen. Hun vertolking laat de liedjes meer leven dan ik tot noch toe van de originelen had meegekregen..

Ik krijg jeuk en vlekken van musicals, maar deze film was toch meer dan aardig! Smiley face

Secret1994goesFilm

Avatar

Toch wel goeie film ;P
Pierce Brosnan is zalig als ie zingt...
elke keer als m'n ma haar ABBA cd opzet moet ik denken aan Pierce Brosnans zangkunsten ;P

enige nadeel vond ik het einde...WTF? Ik hou van je,maar nadat we alles hebben georganiseerd voor de trouw en het eindelijk zover is wil ik niet meer trouwen! Laten we een wereldreis maken. Was echt wel een FAIL voor mij ;S