Y tu mamá también (2001)

La vida tiene sus maneras de enseñarnos. La vida tiene sus maneras de confundirnos. La vida tiene sus maneras de cambiarnos. La vida tiene sus maneras de asombrarnos. La vida tiene sus maneras de herirnos. La vida tiene sus maneras de curarnos. La vida

Reviews (3)

Banned

Avatar

Sterk geregisseerd drama van Alfonso Cuarón. Eerlijk en realistisch portret van 2 puberende kerels die op roadtrip gaan met hun natte droom. De vrij-scènes zijn nergens perfect en dat maat ze echt waardoor ze nergens uit te toon vallen. Het zet de broeierige sfeer van de film nog extra in de verf. Ook de mooie voice over passages begeleid onder de interessante cinematografie, waarin duidelijk zichtbaar is dat Cuarón oog voor detail heeft, maken het geheel af. Plus een knap einde van de film. 9/10 Had deze al veel eerder moeten zien.

LuCos

Avatar

Ik heb hem toevallig vorige week gekocht en gezien (heb ik heel vaak, koop ik net een film die BIJNA nooit op tv is, komt ie een week later :P )
Maar vond hem echt super goed en de sfeer is heel krachtig. Als ik even de tijd heb zal ik er even naar zappen.

Ik vond overigens de hoeveelheid seksscenes nog best meevallen hoor!
En ik raad deze film iedereen aan, als je maar een film kan zien dat geen actiefilm is.

Inka

Avatar

Wat een heerlijke film is dit. Twee volwassen wordende vrienden die na hun opleiding besluiten eerst maar eens van hun vrijheid te gaan genieten nu ook hun vriendinnen het hebben uitgemaakt. Wanneer op een feestje de verloofde van een neef besluit mee te gaan kunnen de jongens hun geluk niet op. Het is komisch hoe ze om haar aandacht strijden en hoe erg ze hun best doen om zich als echte mannen te presenteren. Vermakelijke roadmovie. Leuke verhaallijn, interessant decor en completerende muziek. Regelmatig in de lach geschoten. Geweldig moment wanneer de titel van de film "Y tu mamá también!" uitgesproken wordt. Absoluut een aanrader. Als het te laat is voor je dan tenminste de video- of HD-recorder instellen!