Moulin Rouge! (2001)

This Story Is About Truth

Reviews (4)

roobin_22

Avatar

Als je een romantische film met je vriendin moet kijken, zou ik deze nemen. Even ogen dichtdoen als ze even het dak aflopen en naar de sterren dansen want dat is natuurlijk belachelijk, volgens mij is er niemand die denkt van ahhh wat romantisch, deed mijn vriendje dat maar.. Je kunt je verder wel vermaken bij de muziek, de shows en dat soort dingen, het duurt maar een uurtje of 2, en daarna heb je gegarandeerd een leuke avond!

emperor

Avatar

Een belevenis en een bijna magistraal samenspel van de twee prachtige personages in de vorm van Nicole Kidman en Ewan McGregor.
Nog steeds een juweel van een film..
Net zoals het vuurwerk op oudejaarsavond.
Dit is ook bijna mijn vaste film geworden op 31 december.
Altijd al nieuwsgierig geweest naar de oorsprong van je favoriete song?..:
B-)
Zidler: Outside things may be tragic, but in here we feel its magic.
:+

emperor

Avatar

Heerlijke film..prachtige beelden charmante acteurs en actrices,prachtig samenspel..waanzinnige muziek,prachtig aan elkaar gebreid.

De hele film is waanzinnig,en maakt je even helemaal los van deze wereld,net zoals de nachtclub echt gedaan moet hebben...als je je tenminste durft te laten gaan,je glas absinthe leeg hebt,en je kaartjes hebt voor een avondje Moulin Rouge!...

Alles draait dus om de (in)fameuze nachtclub in Parijs in het Montmartre district de beroemde Moulin Rouge..een (verboden) liefdesverhaal tussen de courtisane en een jonge schrijfer...de film grijpt je bij je strot,het audiovisuele spectakel in de film is werkelijk een heerlijke ervaring om mee te maken,afgezien van de superromanische scenes..tussen de verboden geliefden,ik kreeg er een brok van in mijn keel...ach,ik ben gewoon te gevoelig denk ik...kijk,en geniet van de Moulin Rouge!..

Zidler: 'Outside it may be raining, but in here it's entertaining.'
[rating 5]

(De moulin rouge was behalve een nachtclub voor de elite,eind 1800 en begin 1900 ook een ontmoetingsplek voor talloze bekende kunstenaars en dichters uit die tijd)

Kylie Minouge is helemaal te gek als the green fairy!
:W

dalien

Avatar

Toen ik deze film voor het eerst zag, vond ik het maar een beetje rommelig en ik kon (vooral in het begin) het verhaal niet heel goed volgen. Absoluut niet wat ik verwacht had.
De 2e x ging ik de film op een andere manier bekijken. En de muziek is zó mooi (stem van Ewan.....:P), verhaal is goed, acteerprestaties Super, en de personages zijn leuk. Kortom 1 van mijn lievelingsfilms. Dit is geen gewone musical