dalien Avatar

dalien

Laatste reviews

Moulin Rouge!(2001)

"...Toen ik deze film voor het eerst zag, vond ik het maar een beetje rommelig en ik kon (vooral in het begin) het verhaal niet heel goed volgen. Absoluut..."

Laatste reacties

"...Ik wil zo graag naar deze première, omdat ik de bizarre wereld van Alice op groot doek wil beleven. Ik weet zeker dat dit weer een ultieme filmervaring gaat worden!..."
Win kaarten voor de 3D première van Alice in Wonderland
"...Hè, zo veel negatieve reacties over deze film? Ik vond het een onwijs mooie, bijzondere, intelligente film. Het thema taalbarrière vond ik echt zo krachtig neergezet door het doofstomme meisje. Heel haar verhaallijn vond ik het meest interessant......."
Babel
"...Erg aparte film van Jet Li. Geen standaard vechtfilm, maar wat meer diepte. De vechtscenes waren uiteraard wel weer mooi om te zien. Jet Li ftw!..."
Unleashed
"...Dat meen je niet! Wat zonde zeg... Hebben ze geen inspiratie om compleet nieuwe films te maken? Tegenwoordig worden we doodgegooid met sequels.. die níet beter zijn dan het eerste deel. (op uitzonderingen na) Terminator 3 had ik nog een kans geg......"
Nog 3 Terminator films onderweg
"...Deze vond ik zo leuk en verrassend! Ik dacht dat het een saaie film zou worden, maar het barst van de humor en Tom Hanks is weer op z'n best. Kijken dus!..."
The Terminal

laatste ratings

dalien heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

dalien heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.