emperor Avatar

emperor

Laatste reviews

Ratatouille(2007)

"...Ik heb deze op blu-ray gezien..on-ge-looflijk wat een kwaliteit, en wat een prachtige animatiefilm is dit..ik heb de hele film bijna met open mond..."

The Ninth Gate(1999)

"...Nog steeds 1 van mijn favoriete en sterkste, zoniet de beste Depp film..mysterieuze personages, vreemde oude boeken samen met een zeer aardig en..."

Conan the Barbarian(1982)

".....de enige film waarin ik Arnie echt kan waarderen (samen met Predator)..en zonder die kinderachtige oneliners. Schwarzenegger=Conan,..."

Moulin Rouge!(2001)

"...Een belevenis en een bijna magistraal samenspel van de twee prachtige personages in de vorm van Nicole Kidman en Ewan McGregor. Nog steeds een juweel..."

The Thing(1982)

"...Wat een heerlijke film is dit! Ijskoud de beste horrorfilm ooit gemaakt..er zijn weinig films die mij vroeger zoveel schrik aanjoegen als deze..en..."

Laatste reacties

"...Het is wel een aardige gozer, maar van hem houden doe ik niet...."
Niemand houdt van M. Night Shyamalan
"...Na The Exorcist is dit de beste in zijn soort. Een must see voor The Exorcist fans eigenlijk. De opbouw en de verschillende verhaallijnen lopen goed in elkaar over de film is daarbij ook behoorlijk eng. Zeer geslaagde exorcist film en ook ik ben h......"
The Exorcism of Emily Rose
"...Een stukje filmgeschiedenis is heengegaan..moge hij rusten in vrede...."
Chimpansee Cheetah uit Tarzanfilms overleden
"...Fantastische film. Geeft tot op zekere hoogte wel weer hoe het is om in een oorlogsituatie dergelijke operaties zoals het onschadelijk maken van zware explosieven. Tevens geeft de film mooi weer hoe sommige mensen gewoon gemaakt zijn om een bepaald......"
The Hurt Locker

laatste ratings

6,0
Rambo (2008)
Rambo (2008)
5,9
Flightplan (2005)
Flightplan (2005)
8,0
Se7en (1995)
Se7en (1995)
6,2
Constantine (2005)
Constantine (2005)

watchlist

emperor heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.