emperor Avatar

emperor

reacties

  • Na The Exorcist is dit de beste in zijn soort. Een must see voor The Exorcist fans eigenlijk. De opbouw en de verschillende verhaallijnen lopen goed in elkaar over de film is daarbij ook behoorlijk eng. Zeer geslaagde exorcist film en ook ik ben heel wat gewend.

    als reactie op de film The Exorcism of Emily Rose

  • Fantastische film. Geeft tot op zekere hoogte wel weer hoe het is om in een oorlogsituatie dergelijke operaties zoals het onschadelijk maken van zware explosieven. Tevens geeft de film mooi weer hoe sommige mensen gewoon gemaakt zijn om een bepaalde taak in het leven uit te voeren. Boeiend, meeslepend, aanrader!

    als reactie op de film The Hurt Locker

  • Deel II en III hadden ze weg kunnen laten, First Blood en deze maken de cirkel gewoon compleet. Vette film hoor 9 sterren deze

    als reactie op de film Rambo

  • Ik heb even een stukje gekeken...wat een piepeltje moet je zijn wil je dit goed vermaak vinden zeg..

    als reactie op de film Meet the Fockers

  • Spannende film, goeie popcornmovie het acteerwerk van Jodie Foster zou ik omschrijven als 'sfeervol met karakter', thumbs up. Als je deze film nog niet kent, maar je wel houdt van een spannende film zou je wel eens meerdere keren prettig verrast kunnen worden... 8/10 wel waard.

    als reactie op de film Flightplan

  • Geweldige film inderdaad! Klasse acteerwerk..je zou er bijna bang van worden..10 sterren zeker.

    als reactie op de film Se7en

  • Een goed begin is het halve werk.. en Tilda Swinton is een fantastische Gabriël (hoewel je eerder Christopher Walken in deze rol zou verwachten ;) ) alleen over Lucifer heb ik mijn twijfels. vermakelijk, spannend en de film blijft redelijk boeien, mooie rollen voor mooie karakters..net een strip deze film zeker 8 sterren waard. iets voor een tv junkie?..eerder iets voor een blu-ray speler eigenaar denk ik.

    als reactie op de film Constantine

  • Er zitten inderdaad wat heftige momenten in en wat mindere momenten maar de film boeit toch van begin tot eind en al vanaf het begin had ik al zoiets als: dit is iets voor mij, en ik moet zeggen: 8 skulls.

    als reactie op de film 1408

  • Fantastische film met een goede keuze aan acteurs..soms erg creepy deze film vond ik zelf maar dat is een pluspunt.

    als reactie op de film 1408

  • Geweldige en charmante film, zeer vermakelijk ook! ..tot in de Winchester! :+ Vooral die scene als die jukebox If you leave me now van Chicago speelt...meesterlijk en komt authentiek over ook nog..ik kan me dergelijke situaties zo goed voorstellen.

    als reactie op de film Shaun of the Dead

  • Leuke film met een mystiek sfeertje en typische karakters die mij een beetje doet denken aan Roald Dahl dit is een film die ik altijd nog een keer kan zien, het is misschien geen hoogstandje wat betreft verhaallijn of plotwendingen maar de film kan mij niet vervelen en blijft boeien omdat je hem toch weer wil volgen tot het eind. En daarbij zijn de personages zelf boeiend genoeg.

    als reactie op de film The Ninth Gate

  • Goed entertainment..echte popcornmovie..sit, relax, enjoy. [rating 4]

    als reactie op de film The Day After Tomorrow

  • Ik heb deze film meerdere keren gezien, en daar is de waardering niet minder om geworden..dit is gewoon een goede film, film zoals film bedoeld is, het neemt je mee naar een andere werkelijkheid, Radha Mitchell heeft inmiddels een plekje verovert op mijn pers. babes list. Ik zou de film zeker een 8,5/10 geven, ook qua originaliteit en camerawerk.

    als reactie op de film Pitch Black

  • Prachtig hoe men hier de stupiditeit van de domme massa neerzet. Daarnaast is het een film met een behoorlijk tempo die je inderdaad net als een achtbaanrit ervaart. Maar zoals met elke achtbaanrit..je vind het geweldig, of vreselijk..of beide. ;)

    als reactie op de film Natural Born Killers

  • ..geweldige film, vooral het begin, het middengedeelte en het eind.. [rating 5]

    als reactie op de film Natural Born Killers

  • Ah, Bruce Payne! :W De film is ook erg goed trouwens, zeker spannend en in een passagiersvliegtuig, als je van deze combinatie houd zit je wel goed met deze film. [rating 4]

    als reactie op de film Passenger 57

  • Heerlijke film dit..een beetje te vergelijken met Witchfinder General (1968). Deze film kan ik vele malen zien en er elke keer weer van genieten, topper. Gave rol voor Julian Sands, die ook in deel II terug te vinden is. In deel III vertegenwoordigd Bruce Payne de hoofdrol, en is hier ook erg op zijn plek. [rating 5]

    als reactie op de film Warlock

  • De beste drill-sarge ever!

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • [quote=Spider-fan]Maar het is DONDERdag...[/quote] toch blijft het inderdaad een aardige film voor een vrijdagavond, zelfs op een donderdag. :)

    als reactie op de film The Mummy Returns

  • Fantastische film dit. Eigenlijk een zeldzaamheid als die op tv komt..hou je recorder gereed zou ik zeggen. Ik ben echt van deze film gaan houden..Louis de Funès vormt hier een bijna magisch duo met Jean Carmet.Hilariteit ten top..maar met een flink stuk warmte. [rating 5]

    als reactie op de film Soupe aux choux, La

  • Inmiddels nog een keer gezien en ik moet zeggen dat dit een hele bijzondere film is die zeker het kijken waard is alleen al vanwege de acteerprestaties.

    als reactie op de film The Silence of the Lambs

  • Zeer sterke thriller..een psychologisch drama die je elke seconde geboeid houdt. Ik heb zelden zo'n sterke S.K. verfilming gezien. [rating 5]

    als reactie op de film Misery

  • Goeie film inderdaad voor de vrijdagavond. [rating 4]

    als reactie op de film Silent Hill

  • [quote=cyphax] Slechte omschrijving. Goede film..[/quote] ..inderdaad nou ik het zelf lees vraag ik me ook af of ik wat gemist heb..maar Silent Hill is voor mij eigenlijk extra speciaal..ik kocht eens een groot zwaar gietijzeren grafkruis..als decoratie, nu keek ik deze film en in de scene op het kerkhof zie ik daar mijn kruis staan..exact dezelfde..geinig toeval want ik had hem gekocht omdat ik het een mooi kruis vond..via via.

    als reactie op de film Silent Hill

  • Op het eerste gezicht niet veel bijzonders, maar toch genoeg om je kijkend te houden..de film trekt je toch aan, maar heeft niet echt veel om het lijf..de SFX zijn goed, en de sfeer is soms erg creepy..vooral als die sirens gaan loeien.

    als reactie op de film Silent Hill

  • Deze film behoort samen met Das Boot en The Pianist tot de kroonjuwelen van de oorlogsfilms.

    als reactie op de film Der Untergang

  • [quote=tukkerstein] in Nederland is het merendeel van de programma's reality-tv a la Big Brother.[/quote] ..hier maakt men geen TV voor een publiek, maar om het grote geld.

    als reactie op de film Das Boot

  • [quote=hetisjantje]Kabeltv is best duur: 200 euro per jaar, das toch bijna een halve oude rooie rug..maar dan heb je ook niks, tenzij je fan bent van Paul de Leeuw, Lingo, Char, herhalingen van Friends, etc. etc. Dus zeg maar tenzij je dementerend in een bejaardentehuis zit.[/quote] [quote=Filmp@ssie]U bewijst dat de Nederlanders eerder over een cent vallen dan de Belgen, u leeft ook nog zeker in het jaar nul met alleen een PC met u flauwekul! [/quote] ..een beetje gelijk heeft die wel...ik heb nog nooit in me leven zoveel bullshit op TV gezien als de laatste 10 jaar..en beter wordt het niet...het is in eerste instantie geen kwestie ven geld, maar van kwaliteit...men is best bereid te betalen voor kwaliteit..en die is er gewoon niet. De meeste programma's en ook soaps lijken inderdaad te zijn gemaakt voor mensen die geestelijk minder vermogend zijn.

    als reactie op de film Das Boot

  • [quote=Unicron]Zenden ze nu de volledige versie uit? Niet dat er weer in geknipt is ofzo...Wil deze film graag een keer kijken maar niet als er weer in geknipt is....Mischien toch maar de dvd aanschaffen als ik de lovende reacties moet geloven....[/quote] ..kijk hem anders eerst even zo..en beslis dan of je de DVD wil kopen. En dat is zeker het geld waard..absoluut...het beeld en geluid is vele maler beter dan een TV uitzending en komt deze schitterende film goed tot zijn recht..zonder imbecielige reclames of wat dan ook..kijk ze! Ik vraag me wel eens af waarom ik eigenlijk nog een TV heb soms. De ene imbeciel na de andere is erop de ene hype na de andere er is zelden nog wat zinnigs, en voor de films met die reclames ertussen hoef je het ook al niet te doen.

    als reactie op de film Das Boot

  • De meest meeslepende film die ik ooit gezien heb. Een waar meesterwerk, gelijk op DVD gekocht deze. [rating 5]

    als reactie op de film Das Boot

  • Een van de leukste films met J. Depp vind ik zelf, en tevens zeer mooie decors..een prachtige en unieke combinatie van acteurs/actrices..Johnny Depp, Christina Ricci, Christopher Walken, Christopher Lee topfilm! [rating 5]

    als reactie op de film Sleepy Hollow

  • [quote=goodsoul]idd vrij leuke film voor heel simpele mensen.[/quote] ..dank je.

    als reactie op de film Naked Gun 33 1/3: The Final Insult

  • Retro..maar een hele aardige, met een hoop overeenkomsten in die tijd mag ik wel zeggen, een veel leuker tijd dan nu eigenlijk, primitief als je er op terugkijkt, maar erg gaaf...de tijd van de BBS en en US-robotics 14k4, blue boxing phreaking en hacktic zal ik nooit vergeten.

    als reactie op de film WarGames

  • Aparte film, zeer vermakelijk en ook sfeervol te noemen, de DVD cover straalt ook de aparte sfeer van de film uit hilarisch...je moet er even inkomen maar dan ben je verkocht.

    als reactie op de film Groundhog Day

  • [quote=Marty Feldman]Gelukkig bestaat de duivel niet.[/quote] ..pardon?

    als reactie op de film The Exorcist