The Last Boy Scout (1991)

Everyone had counted them out. But they're about to get back in the game.

Reviews (4)

Frietgezicht

Avatar

Echt Glenn?Jammer man. Ik zelf heb de film een 9 gegeven en idd al jaren niet gezien maar vroeger vaak zat.

Ik vond de humor top. Eigenlijk is Willis in deze film meer een McClane dan hij is in Die Hard 5 en zelfs 4 een beetje.
Ik vond Willis en Wayans juist een leuk koppel en hoewel de humor flauw is vond ik het grappig.
Nee het is geen actie a la Mission Impossible dus zeker niet kijken voor de actie. Een hele leuk B-film naar mijn mening,ook echt typische B-film badguys die eerst praten voor ze schieten.

Glennekeeeee

Avatar

Aan het best hoge cijfer op filmtotaal kan in enkel concluderen dat deze film waarschijnlijk gedateerd is en die destijds wel leuker en aantrekkelijk was dan de dag van vandaag. Willis is best wel leuk in deze film al heb ik hem al spitsiger geweten in dergelijke personages. Maar de klik met Wayans was er niet echt en dat is jammer als je vooral op die 2 personages focust. Het verhaal is ook niet al te best, de film bevind zich meer dan een uur in het ijle en slentert voort door matige dialogen, zeer minieme actie en enkele oneliners. In het laatste halfuur gaat de film dan weer zo uit de bocht dat het volledig haaks slaat op wat we gezien hebben en daardoor ook niet echt als datgene word beschouwd dat deze film nodig had om goed te zijn. Na deze film heb je eigenlijk naar een actiefilm gekeken zonder de goede aspecten van een actiefilm. En als je een drama verwacht dan kom je ook bedrogen uit.

The Last Boy Scout weet niet goed waar het naartoe wil en zo zal je je waarschijnlijk ook na de film voelen. De film heeft zeker wel enkele leuke momenten maar alles bij elkaar is het gewoon onvoldoende.

4/10

CAGE

Avatar

Gewoon een goeie film met veel typische Bruce Willis actie! En dat vind ik helemaal top! Bruce Willis rocks! EN Marlon wayans is ook wel okey hierin of weet niet welke Wayans broer het is!
Maar hier zie je ook een van de eerste films met een kleine rol van Halle Berry! Dat wist ik eerst niet maar dankzij de reclames gister zeiden ze dat Halle berry in deze film speelt en dat had ik helemaal niet gemerkt toen ik voor het eerst de film zag! Nu heb ik weer de kans om dat lekker stuk te beter kunnen bekijken!:E

travolti_jr

Avatar

Alley Thug: Wrong place, wrong time. Nothing personal.
Joe Hallenbeck: That's what you think. Last night I fucked your wife.
Alley Thug: Oh you did, hah? How'd you know it was my wife?
Joe Hallenbeck: She said her husband was a big pimp lookin' motherfucker with a hat.
Alley Thug: Oh, you're real cool but you've got to take a bullet.
Joe Hallenbeck: After fucking your wife I'll take two.


damn deze film zit vol coole quotes, bruce op z'n best, mooie rol, mooi verhaal, heeeeeeeel erg coole film.......