White Chicks

White Chicks (2004)

Reviews (3)

X-s3ss!v3

Avatar

Nog niet zo vaak gezien als don't be a menace maar het begint er tegenaan te komen.
Zeker erg grappige film.
Stukje met die 2 jongetjes als de vrouwen in de kledingzaak de trap op lopen. Bush......Balls hahaha.
En dat Marlon als chick er alles aan doet om Mr.Spencer weg te krijgen, maar het simpelweg alleen maar leuker wordt voor hem haha.
Zoals die scene in de auto als 'ie dat nummer op zet hahaha.

DVD-maniac

Avatar

Ik zag de titel van deze film 'White chicks' dus ik dacht 'Dat zijn twee blonde stoten die voor politieagent spelen'. Tijdens het zappen zag ik deze film en heb het stukje gemist dat ze getransformeerd werden dus toen ik ze zag dacht ik van 'Wat een gedrochten. Lijken wel travestieten'. Maar nu ik de trailer gezien heb, word alles mij duidelijk. Misschien moet ik deze film nog eens helemaal bekijken, dan is ie vast wel leuk :D

Mark

Avatar

Ik vraag me af waar ik nou die 1.5 uur allemaal naar heb zitten kijken, het lijkt bijna wel een aflevering van een typical Wayans tv serie, maar dan alles super uitvergroot. Het had best wel een onwijs goede komedie kunnen worden als ze niet zo overduidelijk zoveel verschillende scene's in de film hadden gestopt waarin de sfeer elkaar niet logisch opvolgt, of... kweenie, daardoor zat ik er niet lekker in. Over het plot maar helemaal niet te beginnen, het maakt nog geeneens uit of het helemaal klopt, maar over de helft van de film nog maar is een zoveelste sub-plot erbij halen om zo nog wat grappen te kunnen maken die zich lenen voor de situatie, verwarrend allemaal, en daardoor werd het einde een complete chaos. Maar om sommige heb ik toch wel aardig gelachen. Ik heb nog wel een tip, eerst 5 bier dan de film kijken, dan word het in ieder geval zwaar lachen.
[rating 2.5]