X-s3ss!v3 Avatar

X-s3ss!v3

Laatste reviews

Hostel: Part III(2011)

"...Het is natuurlijk niets origineels meer, je weet dat er martelingen plaats gaan vinden. De vraag is alleen hoe? Vond dat die ook wel wat beter..."

How to Train Your Dragon(2010)

"...Leuk bedacht dat het echt een huisdier wordt en dat er een hechte band ontstaat tussen 2 wezens die elkaar nog niet begrijpen. Leuk aangekleed, vind..."

Brothers(2009)

"...Film sprak me zeer aan en zoals erboven al is gezegd is dit inderdaad een Re-make, maar vond hem zeker niet slecht wat vaker wel is bij sommige..."

Rango(2011)

"...Rango is precies Johnny, Johnny is precies Rango. Alles eromheen vermaaktte me wel en vond het een bekend western verhaal met leuke figuurtjes..."

The Shining(1980)

"...Van de eerste tot de laatste minuut een ''dark sfeer''! Ik was er lang geleden erg bang van en keek vaak weg bij deze meesterlijke film. Jammer, het..."

Laatste reacties

"...Erg apart verhaal wat me best aansprak door de band die er ontstaat. Origineel ken ik helaas niet...Aanrader?..."
Let Me In
"...Komt vast een vervolg op, er zijn namelijk ook meerdere boeken van. Tot nu toe ook 1 van mijn favorieten qua animatiefilms. Prachtige animatie en zeer mooi gemaakt als hij zijn ''gizzard'' moet zoeken in de regen en heeft gevonden in het vuur waar......"
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
"...Een filmlengte lang durende sketch New Kids. Des Laage jonguh snaptte!..."
New Kids Turbo
"...Jeugdsentiment, deze blijft voor mij! Na elk figuurtje en verhaaltje komen er meteen weer anderen overheen en gaat van de een naar de andere gekkigheid. Heb deze op VHS, DVD, Blu-ray, de 2010 van burton & de game. I Love it!..."
Alice in Wonderland
"...Kende alleen de oude ''Bad Lieutenant'' die trouwens ook wel goed is. Deze was opzich ook wel goed maar niet echt top. Er zitten best grappige stukjes in maar vind dat het steeds opkomt en weggaat en het zo op één lijn blijft hangen...."
The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

laatste ratings

watchlist

X-s3ss!v3 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.