X-s3ss!v3 Avatar

X-s3ss!v3

Laatste reviews

Hostel: Part III(2011)

"...Het is natuurlijk niets origineels meer, je weet dat er martelingen plaats gaan vinden. De vraag is alleen hoe? Vond dat die ook wel wat beter..."

How to Train Your Dragon(2010)

"...Leuk bedacht dat het echt een huisdier wordt en dat er een hechte band ontstaat tussen 2 wezens die elkaar nog niet begrijpen. Leuk aangekleed, vind..."

Brothers(2009)

"...Film sprak me zeer aan en zoals erboven al is gezegd is dit inderdaad een Re-make, maar vond hem zeker niet slecht wat vaker wel is bij sommige..."

Rango(2011)

"...Rango is precies Johnny, Johnny is precies Rango. Alles eromheen vermaaktte me wel en vond het een bekend western verhaal met leuke figuurtjes..."

The Shining(1980)

"...Van de eerste tot de laatste minuut een ''dark sfeer''! Ik was er lang geleden erg bang van en keek vaak weg bij deze meesterlijke film. Jammer, het..."

Laatste reacties

"...Maakt mij allemaal nix uit, de kwaliteit van de gespeelde rol door depp doet al veel wonderen, blu-ray of niet..."
Blu-Ray Review: Pirates of the Caribbean Box
"...Echt weer zoiets Nederlands....Doe het dan over de kerstman >:)..."
Eerste klachten SINT zijn een feit!
"...Special effects zijn ''realistischer'' deze tijd..... De verhalen kennen we ondertussen wel, denk aan Nightmare on Elmstrt remake etc. Wil niet zeggen dat deze remakes slecht zijn. Het acteerwerk is ook meestal wel beter en blijft me dan wel boeie......"
Remake Hellraiser voor tieners?
"...REC 2 viel zeker niet tegen. Vooral het effect dat jij er zelf inzit vind ik erg goed. Het exorcist achtige gedoe vind ik wat minder......met z'n kruisje :r..."
Teaserposters [REC] Genesis en [REC] Apocalypse
"...[quote=Pete_027]Orlando mis ik ook niet vond dat soms meer een stoorzender in de films.[/quote] Mee eens, vind zijn acteerprestaties niet echt subliem.... Zit al wel met smart te wachten op dit deel! Heb alle 3 de delen meerdere malen gezien e......"
Eerste officiële foto's Pirates of the Caribbean IV!

laatste ratings

watchlist

X-s3ss!v3 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.