There's Something About Mary (1998)

Warning: The guys who did 'Dumb & Dumber' and 'Kingpin' bring you a love story.

Reviews (3)

Borretje06

Avatar

Tja de eerste keer dat ik deze film zag vond ik hem goed, de 2de keer veel hij al tegen, en nu kan ik er niet meer naar kijken hij is gewoon slecht en dat is voor mij wonderbaarlijk want hij staat nou bij mij in het rijtje, star wars, star trek e.a.

Terwijl ik ben stiller en cameron diaz normaal wel goed vind maar ja de humor is het net niet, net niet flauw genoeg en ook weer net niet serieus genoeg.

maar ja wie ben ik.

Steve Harwin

Avatar

De meningen zijn weer sterk verdeeld.

Ikzelf houdt wel van comedys, maar niet van Ben Stiller. In mijn beleving speelt hij in alle films hetzelfde sullige type en niet bepaald overtuigend.
Toch zijn er wel een paar films met hem die ik wel aardig vind, zoals Meet the parents, Zoolander en deze. Maar toch zitten die een beetje in de hoek van 'net niet'.
Laatst zag ik een film waarin Ben een aan heroine verslaafde schrijver speelt; een serieuze rol die hem prima afging. Dat moet ik hem dan wel nageven.

supagroofa

Avatar

Wat gestoei tussen 'raskomiek' Stiller en giechelkip Diaz, plus nog wat rondrennende maniakken, langdradig verteld, met hier en daar wat grappen en grollen,
daar loop ik niet warm voor.

Een paar glimlachjes, en het was weer afgelopen. Uiteindelijk heb je echt grote talenten nodig om dit soort films nog echt grappig te maken. Dumb & Dumber (zelfde regisseurs) vond ik (waarschijnlijk daarom) een stuk grappiger (Jim Carrey Smiley face).

Zeg eerlijk, die scene dat 'ie zich als architect voordoet.. Pfff, dan gaat het allemaal toch wel èrg lang duren... ZAP