Borretje06 Avatar

Borretje06

Laatste reviews

Armageddon(1998)

"...Tja mijn visie, lekkere weg kijk film een 7 is misschien wat hoog gegrepen maar een 6 krijgt hij wel en dat is mijn wereld nog een voldoende. Mijn..."

United 93(2006)

"...Deze Film was echt te creepy het is lang geleden dat ik zo werd meegenomen en geboeid door een film. Heb ook nog nooit een hele bioscoopzaal mee..."

There's Something About Mary(1998)

"...Tja de eerste keer dat ik deze film zag vond ik hem goed, de 2de keer veel hij al tegen, en nu kan ik er niet meer naar kijken hij is gewoon slecht en..."

Laatste reacties

"...Het YouTube filmpje is erg leuk met spike en Angel uit buffy maar niet toepasselijk op de film. voor de rest vind ik het wel een goeie film orgineel verhaal...."
Face/Off
"...Tja mijn mening in 1 woord geweldig de karakters worden allemaal zeer goed neer gezet, Het verhaal is voor mij origineel en verre van zoals mensen zeggen QT, okay er zit 1 minder moment in [spoiler] het moment dat ze door het ventilatie systeem kruip......"
The Boondock Saints
"...En jawel hoor op belgie 1 kennen ze het sbs principe ook al met een programma tussen de film te gooien. [url=http://www.een.be/televisie1_master/dezeweek/script/vandaag.shtml]http://www.een.be/televisie1_master/dezeweek/script/vandaag.shtml[/url]......"
The Rock
"...Je hoeft toch niet naar die sequels te kijken :s..."
The Ring Two
"...Dan zullen we maar over de film beginnen. Ik vind het een geweldige film goed camerawerk, verhaal zelf vind ik ook wel strak. hij stond altijd in mijn top 3 allertijden maar daar is hij wel uitgevallen maar nog steeds een zeer goede film. En de ac......"
Saving Private Ryan

laatste ratings

Borretje06 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Borretje06 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.