supagroofa Avatar

supagroofa

Laatste reviews

A View to a Kill(1985)

"...'t Zal gedeeltelijk jeugdsentiment zijn, maar ook deze Bond-film vind ik schitterend. "Ja maar Moore is heel erg oud", "ja maar Moore is niet..."

King Kong(2005)

"...Verbaasd heb ik de sceptische reacties hierboven gelezen van de zogenaamde filmkenners. Ik ben afgelopen weekend in de bioscoop gaan zitten en wat ik..."

Open Water(2003)

"...Ik heb deze film een beetje zo ervaren als The Blair Witch Project. Tijdens het kijken vond ik 'm saai en langdradig. Ik dacht zo nu en dan echt van..."

Alien: Resurrection(1997)

"...Wat is die nieuwe alien toch een afzichtelijk monster, wat een pathetisch gedrocht. Dan vind ik deze toch een stuk cooler......"

Fight Club(1999)

"...Deze film is anarchie, en anarchie, dat zijn we niet gewend, dat hoor je aan de reacties. Deze film is (haast puberaal) extreem maar goed, er bestaat..."

Laatste reacties

"..."Close Encounters.." onder water. Vermakelijk, maar zeer matig acteerwerk...."
The Abyss
"........"
A View to a Kill
"...[quote=!@o@o@!]Omschrijving doet me erg aan Silence of the lambs denken .... [/quote] ...maar heeft er alleen niets, helemaal niets mee te maken. Alleen dezelfde hoofdrolspeler. Maar wat is dat met al die reclame banners op filmtotaal tegenwoordi......"
Instinct
"...Geinig triviaatje: de twee grootheden Leone en Morricone waren ooit klasgenootjes. Maar zeker één van mijn favorieten, deze film...."
Once Upon a Time in the West
"...Übercool! "Do you expect me to talk?" "No, Mr. Bond. I expect you to die."..."
Goldfinger

laatste ratings

supagroofa heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

supagroofa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.