Finding Neverland (2004)

Unlock your imagination.

Reviews (4)

WVaes

Avatar

Dit is een prachtige verfilming over hoe een man in een slecht huwelijk zijn muze en inspiratie vind in de vorm van een weduwe en haar kinderen.
Belangrijker nog geeft het de boodschap dat er niets zo mooi is, en zeker voor kinderen, dan je eigen fantasie en dat er niets mis is dat je deze in overvloed gebruikt om de grauwe wereld van alle dag zo nu en dan eens op te leuken of om er even uit te ontsnappen.

Zeker een aanrader dus!

Lights-Camera-Action

Avatar

Een geweldig mooie film met zowel humor als een paar "traan-momentjes". Je moet er natuurlijk van houden (zoals eerder geplaatste reacties al duidelijk maken), maar ik vind dit echt een aanrader. Niet alleen zijn Johnny Depp en Kate Winslet echt super in deze film, Freddie Higmore is ook helemaal top! Ongelofelijk hoe zo'n jong ventje zo goed kan acteren... heb ik heel veel respect voor.
Btw, heeft Net5 deze vrijdag een Depp avond ofzo?
Moeten ze vaker doen dan :P, er kan nooit genoeg Depp op de tv zijn... *zucht* ;)

Sai

Avatar

Erg goede acteerprestaties, een goed opgezet plot en prima regie, en toch schort er iets. Ik had het veel speelser en origineler verwacht, maar tis eigenlijk een behoorlijk conventioneel drama. Op de paar mooie fantasiescènes na vond ik het niet erg bijzonder. Het drama werkt ook slechts bij vlagen, maar misschien ben ik gewoon veranderd in een cynische klootzak, gezien de enorme lof die deze film ten deel is gevallen. Best okay, verder. 7+.

XGH

Avatar

Hey,

WOW, jij bent de enige tot nu toe waarvan ik hoor dat het een slechte film is:P haha

nou, miss was het niet jou genre ofzo, enne je had tot het einde moeten kijken, want daar werd de acteerprestaties zeer sterk, heel mooi!;)
en het lijkt me sterk dat iedereen uit de zal is gelopen, bij mij was het juist vol en aan het publiek te horen zeer vermakelijk, toen bij de aftiteling iedereen zij mening gaf:P